Header Ads


Χιμένεθ: «Ήταν ατύχημα το 1-5 από τον Ολυμπιακό»

Χιμένεθ: «Ήταν ατύχημα το 1-5 από τον Ολυμπιακό»


Ο Μανόλο Χιμένεθ χαρακτήρισε «ατύχημα» τη βαριά ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό στον πρώτο γύρο των play off της Super League.

Την ανάγκη για αντίδραση της ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό τόνισε ο Μανόλο Χιμένεθ, χαρακτηρίζοντας «ατύχημα» τη βαριά ήττα του πρώτου γύρου των play off.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε, επίσης, στις ευκαιρίες που μέτρησε η ομάδα του κόντρα στον Παναθηναϊκό και στους τραυματισμούς που συνεχίζουν να ταλαιπωρούν το σύνολό του.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Η ομάδα είναι καλά και έτοιμη για να είναι ανταγωνιστική. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον εδώ και κάποιες αγωνιστικές πρωταθλητή. Ο καθένας από εμάς θα πρέπει να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του εάν θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός για να βάλει ένα γκολ θέλει μία ευκαιρία. Αν του δώσουμε τέσσερις ευκαιρίες τότε μπορεί να βάλει και… πέντε γκολ».

Για το ότι η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τα στατιστικά της Opta είχε 25 προσπάθειες για γκολ: «Το να βρεθείς 25 φορές στην αντίπαλη περιοχή και να βάλεις ένα γκολ είναι μια φτωχή συγκομιδή. Θα πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί για κάνουμε άμυνα στην αντίπαλη περιοχή και στα τελειώματα. Αλλά αυτό είναι το δύσκολο στο ποδόσφαιρο, να βάλεις γκολ. Το σημαντικό είναι οι παίκτες να δίνουν ότι έχουν στον αγωνιστικό χώρο και να έχουν την ίδια διάθεση και να είναι δυνατοί».

Για το 5-1 του πρώτου γύρου των Play Off με τον Ολυμπιακό: «Είμαστε υποχρεωμένοι να βγάλουμε αντίδραση. Το ματς με τον Ολυμπιακό ήταν μια σωρεία λαθών από μέρους μας, που κάναμε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Αν κάναμε παρόμοια λάθη απέναντι σε άλλη ομάδα, το πιο πιθανό είναι να μην είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα. Ήταν ένα ατύχημα κόντρα στον Ολυμπιακό και ελπίζω να μη ξανασυμβεί. Λέγοντας ατύχημα δεν λέω πως ο Ολυμπιακός δεν άξιζε τη νίκη για να το ξεκαθαρίσω».

Για τους τραυματίες και τι περιμένει: «Χάσαμε τον Ολιβέιρα. Έχει επανέλθει ο Σάκχοφ, ο οποίος έχει κάνει 4-5 προπονήσεις με την ομάδα. Είναι κρίμα που ο Τάνκοβιτς και ο Νταντσένκο επέστρεψαν τώρα και δεν μπορώ να τους υπολογίζω για την Κυριακή. Αν είχαν επιστρέψει 2-3 ημέρες νωρίτερα, ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε μία αποστολή με 20 παίκτες».

Για το αν έχει στο μυαλό του τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ: «Δε σκέφτομαι πέρα από το επόμενο παιχνίδι. Λόγω των τραυματιών, των απουσιών και της φυσικής κατάστασης ειμαι υποχρεωμένος να το σκέφτομαι. Πρέπει να σκεφτώ πώς μπορώ να ελέγξω κάποιους παίκτες που έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.