Header Ads


Σερβία - Πορτογαλία: Δεν μέτρησε καθαρό γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο! (vid)

Σερβία - Πορτογαλία: Δεν μέτρησε καθαρό γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο! (vid)


Απίστευτα πράγματα στο Σερβία-Πορτογαλία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρεί από τον αγώνα, όταν δεν μέτρησε γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης!
Ο Πορτογάλος άσος στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων πλάσαρε τον τερματοφύλακα της Σερβίας και η μπάλα πέρασε ολόκληρη την γραμμή πριν ο Μίτροβιτς την απομακρύνει.

Ο διαιτητής όμως και ο βοηθός δεν είδαν πως το γκολ μετρούσε κανονικά και έδειξαν να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διαμαρτυρήθηκε έντονα στο βοηθό, μάλιστα δέχθηκε και κίτρινη κάρτα, ενώ μετά αποχώρησε από το γήπεδο. 

Έξαλλος Σάντος: «Ο διαιτητής μου ζήτησε συγνώμη για το γκολ του Κριστιάνο»

Ο Φερνάντο Σάντος δεν μπορούσε να πιστέψει πως δεν μέτρησε το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στις καθυστερήσεις του αγώνα της Πορτογαλίας με την Σερβία.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των Πορτογάλων ήταν έξαλλος με την απόφαση του διαιτητή να μην μετρήσει το γκολ του Κριστιάνο στο 93ο λεπτό και είπε: «Η μπάλα μπήκε πάνω από το μισό της εστίας, αλλά αυτό δεν μειώνει την προσπάθεια που κάναμε. Αλλά το να συμβαίνει αυτό σε ματς ενός τέτοιου επιπέδου δεν είναι δυνατόν. Δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν μέτρησαν το γκολ, είναι απίστευτο» ενώ συμπλήρωσε: «Ο διαιτητής μου ζήτησε συγνώμη για την συγκεκριμένη φάση».

Δείτε την φάση:


sdna.gr

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.