Header Ads


Κέρδισε την Toumba, άδικη ήττα από ΠΑΟ

Κέρδισε την Toumba, άδικη ήττα από ΠΑΟ


Με μία νίκη και μία ήττα συνδυάστηκε η 1η LIVE Streaming εκπομπή και μετάδοση των αγώνων της ομάδας FIFA 11vs11 της ΑΕΚ.

Η “Ένωση” επικράτησε με 2-1 της Toumba για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της VGL, ενώ ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Παναθηναϊκό με το ίδιο σκορ στην 12η αγωνιστική, σε δύο αναμετρήσεις που παρακολουθήσατε ζωντανά από το AEK A.C. TV.

Χρονικά, προηγήθηκε ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό, με την ομάδα του Παναγιώτη Τσαουσίδη να μπαίνει καλύτερα στο παιχνίδι και να πιέζει εξ’ αρχής για το γρήγορο γκολ. Οι “πράσινοι” αντέδρασαν, προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι, ωστόσο η άμυνα του “Δικεφάλου” και ο Πολυχρονιάδης στο τέρμα αντέδρασαν άριστα. Στο δεύτερο μέρος, η “Ένωση” βρήκε το γκολ με τον Πολύζο στο 54′, με τον άσσο της ΑΕΚ να “εκτελεί” με κεφαλιά μετά από κόρνερ. Στη συνέχεια, οι παίκτες του “τριφυλλιού” βγήκαν μπροστά και εκμεταλλευόμενοι ένα κενό στην άμυνα της ΑΕΚ ισοφάρισαν στο 71′. Στα τελευταία λεπτά, η ΑΕΚ βγήκε στην κόντρα και με τον Τσιρωνά προσπάθησε να απειλήσει χωρίς αποτέλεσμα. Ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί ισόπαλο, οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν τυχεροί και έκαναν στις καθυστερήσεις το 2-1.

Με αντίπαλο την Toumba, οι “κιτρινόμαυροι” μπήκαν από το ξεκίνημα πολύ δυνατά χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά. Οι “ασπρόμαυροι” προσπαθούσαν κατά κύριο λόγο να απομακρύνουν τη μπάλα από την περιοχή τους, καθώς οι επιθέσεις συνεχίζονταν κατά κύματα. Στο δεύτερο μέρος ο Κομπογιάννης με ωραία εκτέλεση στο 63′ άνοιξε το σκορ. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Τσιρωνάς στο 66′ έκανε το 2-0 και “κλείδωσε” το τρίποντο για την ΑΕΚ. Στα επόμενα λεπτά, η “Ένωση” έφτασε μία ανάσα από το τρίτο γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρει, με το τελικό 2-1 να διαμορφώνεται στην τελευταία φάση του αγώνα.

Toumba – AEK 1-2

Σκόρερς: Κομπογιάννης, Τσιρωνάς.

ΑΕΚ (Τσαουσίδης): Πολυχρονιάδης, Τσαουσίδης, Πολύζος, Καρακατσάνης, Vankin, Γκουλίτος, Αρβανιτάκης, Nati, Μπενάρδος, Τσιρωνάς, Κομπογιάννης.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ΑΟ 1-2

Σκόρερ: Πολύζος.

ΑΕΚ (Τσαουσίδης): Πολυχρονιάδης, Τσαουσίδης, Πολύζος, Καρακατσάνης, Vankin, Γκουλίτος, Αρβανιτάκης, Nati, Μπενάρδος, Τσιρωνάς, Κομπογιάννης.

Παρακολουθήστε ξανά την 1η LIVE Streaming εκπομπή και τους δύο αγώνες:


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.