Header Ads


Survivor: Νέος έρωτας μετά την Ένωση; Αυτοί οι δύο παίκτες έρχονται κοντά!

Survivor: Νέος έρωτας μετά την Ένωση; Αυτοί οι δύο παίκτες έρχονται κοντά!


Survivor: Απόψε περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία να δούμε όλα όσα συνέβησαν στο πάρτι της Ένωσης, με τους παίκτες καθαρούς, περιποιημένους και σε μεγάλα κέφια να διασκεδάζουν και να χαρίζουν χαμόγελα. 
Όπως θα θυμάστε από τους προηγούμενους κύκλους του παιχνιδιού στο πάρτι της ένωσης όλοι οι παίκτες μετά από αρκετό καιρό κακουχιών, απλυσιάς και αποχής από το... σαπούνι, κάνουν μπάνιο, λούζουν τα μαλλιά τους, χτενίζονται, ντύνονται με υπέροχα ρούχα, οι γυναίκες μακιγιάρονται και γενικότερα όλοι μαζί ετοιμάζονται για ένα αξέχαστο πάρτι.

Το ίδιο θα δούμε και απόψε το βράδυ στους δέκτες μας για τους μπλε και τους κόκκινους του φετινού κύκλου.

Όπως μαρτυρούν τα πλάνα από το trailer για το αποψινό επεισόδιο οι κοπέλες... τσιρίζουν από τη χαρά τους επειδή λούστηκαν και περιποιήθηκαν τον εαυτό τους και οι άντρες, όπως ο Αλέξης Παππάς για παράδειγμα, θαυμάζουν τις όμορφες κυρίες του παιχνιδιού.

Ύστερα όλοι μαζί ρίχνονται σε ένα απίστευτο πάρτυ με πολύ χορό, τραγούδι και όμορφες στιγμές μεταξύ τους.

Φυσικά η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς για τους παίκτες του Survivor είναι η εμφάνιση στη σκηνή του Derullo ο οποίος δίνει ένα μοναδικό Show ξεσηκώνοντας τους πάντες.

Φαίνεται πως αυτή η πολύ ενθουσιώδης και ευχάριστη ατμόσφαιρα θα έχει και αρκετό... ερωτισμό αφού δύο παίκτες, εκείνη από την κόκκινη ομάδα και εκείνος από τους Μπλε, θα έρθουν για πρώτη φορά κοντά.

Η Νικολέττα Μαυρίδη, η χορεύτρια του ριάλιτι θα δει με... άλλο μάτι έναν παίκτη από την αντίπαλη ομάδα.  Και αυτός είναι ο Σάκης Κατσούλης, γεγονός που θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα μέσα στο παιχνίδι. Απόψε ο έρωτας θα... πάρει φωτιά!

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.