Header Ads


Survivor: Στα όριά του Διάσημος - Έχει ζητήσει να αποχωρήσει!

Survivor: Στα όριά του Διάσημος - Έχει ζητήσει να αποχωρήσει!


Δύσκολες ώρες για τον παίκτη του Survivor, ο οποίος φέρεται να έχει ζητήσει να αποχωρήσει από το παιχνίδι - Την Κυριακή θα δούμε νέο επεισόδιο στο reality επιβίωσης!

Ο Πάνος Καλίδης ζήτησε όχι μόνο μία αλλά τρεις φορές από την παραγωγή να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης, σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε».

Όλα ξεκίνησαν από την ημέρα που ζήτησε να μην πάρει μέρος στα αγωνίσματα και να αγωνιστεί κάποιος άλλος από την μπλε ομάδα και του δόθηκε πέναλτι.

Οι άνθρωποι της παραγωγής κατάφεραν αρχικά να τον μεταπείσουν, όμως ο Πάνος Καλίδης ζήτησε ακόμη δυο φορές να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Υπενθυμίζεται ότι η Σοφία Μαργαρίτη που αποχώρησε λόγω του τραυματισμού της δεν έχει ακόμη αντικατασταθεί και στην περίπτωση που φύγει και ο Καλίδης τα πράγματα δυσκολεύουν για την παραγωγή. Θα μπουν νέοι παίκτες στο Survivor ή θα επιστρέψουν κάποιοι που έχουν ήδη αποχωρήσει; Μένει να δούμε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια.

Την ίδια ώρα, η αδελφή του Τριαντάφυλλου, Δέσποινα μίλησε στην εκπομπή, «Ευτυχείτε», για την κόντρα που έχει ξεσπάσει αλλά και για την δωροδοκία για την οποία τον κατηγορούν ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Γιώργος Κόρομι.

Η αδερφή του είπε πως σε καμία περίπτωση δεν τους δωροδόκησε. «Ο Τριαντάφυλλος έχει χιούμορ και το ξέρετε… Μπορεί σε κάποια συζήτηση να έκανε πλάκα και να τους είπε "άντε άμα μείνουμε και βγούμε θα σας δώσω και λεφτά, θα σας κάνω κάποιο δώρο". Απλώς τα παιδιά τώρα για να πετύχουν το σκοπό τους, παίζουν με ανθρώπινες ψυχές. Είναι άσχημο».

Και υπογράμμισε: «Ο Ασημακόπουλος με απογοήτευσε. Ο Τριαντάφυλλος δεν πήγε για τη νίκη… ήθελε να πάει για την εμπειρία…». «Μου στέλνουν μηνύματα βλέπουν το Survivor για να βλέπουν τον Τριαντάφυλλο…».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.