Header Ads


Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την πρώτη ασυλία!

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την πρώτη ασυλία!


Όλα όσα θα γίνουν σήμερα - Ποιοι θα πλακωθούν μεταξύ τους ξανά!
Πρώτη μάχη ασυλίας σήμερα, ανάμεσα σε κόκκινους και μπλε, με την χαμένη ομάδα να δίνει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση!
 
Χτες το Survivor επέστρεψε με το απόλυτο έπαθλο της χρονιάς, μέχρι στιγμής, αφού ο Ατζούν χάρισε ένα γεύμα στη νικήτρια ομάδα με πλήρης γεύμα και χορό μέσα στο σκάφος στη μέση της Καραϊβικής!

 Μεγάλοι νικητές, όπως άλλωστε σας είχαμε ενημερώσει από την Παρασκευή κιόλας, ήταν οι μπλε με 10-3! Παρότι το κλίμα στην ομάδα τους είναι τραγικό, με τους Τζέιμς, Νίκο και Άννα Μαρία να έχουν γίνει μια ξεχωριστή υποομάδα οι μπλε άφησαν στην άκρη τις διαφορές τους και ενώθηκαν ώστε να έρθει η πολυπόθητη νίκη!

Νικητής πρώτης ασυλίας στο Survivor

Από την άλλη, στους κόκκινους, με εξαίρεση ένα μίνι τσακωμό σχετικά με τις προμήθειες του Γιώργου Κοψιδά, το κλίμα στην ομάδα είναι αρκετά καλό, παρά την ήττα σε ένα τόσο σπουδαίο έπαθλο! Οι κόκκινοι το διαχειρίστηκαν με σωστό τρόπο ώστε να πάνε με την κατάλληλη ψυχολογία στη πρώτη μάχη για την ασυλία.

Την περασμένη εβδομάδα οι κόκκινοι μέτρησαν δύο νίκες στις ασυλίες και αυτό είχε ως αποτέλεσμα από τους μπλε να αποχωρήσει ο Κρις Σταμούλης! Πλέον όμως είναι μια νέα εβδομάδα, με καινούργια δεδομένα και τους μπλε πιο αποφασισμένους από ποτέ.

Πάμε λοιπόν στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο ΣΚΑΙ μας έδωσε το trailer πριν από λίγα λεπτά και τα πρώτα συμπεράσματα έχουν βγει! Ένας στίβος μάχης αρκετά δύσκολος, με τον στόχο να είναι διπλός! Πρώτα θα πρέπει να τοποθετήσει τον στόχο και στην συνέχεια να σπάσουν κάτι πλακάκια.

Επικοινωνήσαμε με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο και μας είπε το οριστικό αποτέλεσμα. Η Κόκκινη ομάδα είναι αυτή που κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Σας το έχω πει από πολύ νωρίς! Από πάρα πού νωρίς! Αυτό σημαίνει πως κάνει την 3η διαδοχική νίκη σε ασυλίες! Σημαίνει επίσης πως η μπλε ομάδα πάει στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσει κάποιον προς αποχώρηση!

Survivor ατομική ασυλία 8/3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! SPOILER! Αυτός ο παίκτης κερδίζει την ατομική ασυλία!

Στο σημερινό συμβούλιο του νησιού στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ η κόκκινη ομάδα θα πάει ως θεατής. Δεν έχει κάτι να κάνει, μόνο να συμμετέχει στις συζητήσεις καις την όποια ίντριγκα θα υπάρξει. Που θα υπάρξει να είστε σίγουροι. Δεν λείπουν αυτά από το πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει με δυο λόγια πως η μπλε θα πάνε να προτείνουν κάποιον παίκτη για αποχώρηση.

Κάποιος από τους μπλε όμως θα έχει ατομική ασυλία. Κυκλοφόρησε δεξιά κι αριστερά πως ο παίκτης με αυτό το προνόμιο θα είναι η Άννα Μαρία Βέλλη. Είναι σε φόρμα άλλωστε οι γυναίκες των μπλε. Αρκετά ανεβασμένες. Δείτε τα στατιστικά του Survivor και τι συμβαίνει το τελευταίο διάστημα.

Ας μην ξεφεύγουμε όμως από το θέμα. Είναι μία από τις λίγες φορές που όντως έχουν πέσει μέσα. Η Άννα Μαρία Βέλλη είναι αυτή που κερδίζει την ατομική ασυλία και δεν μπορεί να ψηφιστεί αυτή την εβδομάδα. 

Survivor αποχώρηση 8/3: Αυτός είναι ο πρώτος προτεινόμενος για να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης!

Το δεδομένο είναι πως το λόμπι του Τζέημς έχει… σπάσει. Ο Πάνος Καλίδης και η Μαριαλένα που ήταν μαζί με τον Νίκο, τον Τζέημς και την Άννα Μαρία είναι πια με τον Σάκη Κατσιούλη. Το θέμα είναι θα ψηφίσουν αγωνιστικά; Η απάντηση είναι όχι. Ο Νίκος Μπάρτζης είναι ο παίκτης που θα βγει από την κάλπη των μπλε. 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.