Header Ads


Survivor Spoiler 16/3: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor Spoiler 16/3: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση


Σκάει «βόμβα» με τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, τα πάνω – κάτω έρχονται στο Survivor μετά τις τελευταίες εξελίξεις.
Όπως σας αποκαλύψαμε από νωρίς το πρωί της Τρίτης (16/3), η μπλε ομάδα θα είναι εκείνη που θα κερδίσει και το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, παρά τους αρκετούς τραυματισμούς.

Από χθες (15/3) γνωρίζουμε πως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Τριαντάφυλλος. Οι «επιθέσεις» που δέχεται ο τραγουδιστής στην παραλία, αποτυπώθηκαν και στη ψηφοφορία, με τον «Ντάφυ» να συγκεντρώνει 9 ψήφους.

Ας πάμε όμως στα σημερινά. Σας γράψαμε επίσης, πως η Μαριάνθη θα είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση μετά και τη δεύτερη ψηφοφορία και το μόνο που έμενε, ήταν να μάθουμε ποιον θα δώσει στον… τάκο η Νικολέτα ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας.

Ήρθε η ώρα να μάθετε και αυτό λοιπόν. Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας θα ψηφίσει τον Γιώργο Κοψιδά! Ο άλλοτε ισχυρός παίκτης των κόκκινων το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε άσχημη σωματική κατάσταση και μάλιστα χθες ακούσαμε πως πήγε στο γιατρό και είχε πίεση 9!

Ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας δεν είναι στα καλά του και αυτό φαίνεται και στα αγωνίσματα. Μάλιστα, στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του OPEN, αναφέρθηκε πως υπάρχει το ενδεχόμενο οικειοθελής αποχώρησης του ηθοποιού. Δεν γνωρίζουμε -προς το παρόν- αν θα συμβεί κάτι τέτοιο, πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως θα βρεθεί στη ψηφοφορία δίπλα στους Τριαντάφυλλο και Μαριάνθη.

Αν δεν αποχωρήσει οικειοθελώς, θα υπάρξει μία «μάχη» με τη Μαριάνθη, καθώς είμαστε σίγουροι πως ο Τριαντάφυλλος δεν πρόκειται να ψηφιστεί για να αποχωρήσει ειδικά αυτή την περίοδο. Αναμένουμε να δούμε με μεγάλο ενδιαφέρον το τι θα συμβεί.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.