Header Ads


Survivor spoiler 07/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το μεγάλο έπαθλο και το γεύμα στο σκάφος!

Survivor spoiler 07/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το μεγάλο έπαθλο και το γεύμα στο σκάφος!


Το Survivor 4 επιστρέφει σήμερα με σούπερ έπαθλο γεύμα σε σκάφος! Ποιος το κερδίζει; Μπλε ή Κόκκινοι;
Το επεισόδιο που θα δούμε την Κυριακή έχει γυριστεί εδώ και δύο μέρες, χωρίς φυσικά τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος επέστρεψε εδώ και λίγες ώρες στον Άγιο Δομίνικο! Την περασμένη εβδομάδα είδαμε τους κόκκινους να είναι πανίσχυρους να κερδίζουν αγώνισμα επάθλου και ασυλίες και να χάνουν μόνο την επικοινωνία!

Η αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη έκανε καλό στην ομάδα, ενώ μέσα στην εβδομάδα έχασαν οριστικά και την Σοφία Μαργαρίτη! Τι θα συμβεί από εδώ και πέρα που δε μπορεί να μπει νέος παίκτης; Σενάριο θέλει τον Κρις Σταμούλη να μπαίνει στη κόκκινη ομάδα, αφού είναι ο τελευταίες παίκτης που αποχώρησε και δεν έχει ανοίξει ακόμα το κινητό του τηλέφωνο φουντώνοντας τα σενάρια. Ωστόσο το σενάριο αυτό διαψεύτηκε από το Athensmagazine.gr και λίγες ώρες μετά ο Κρις βγήκε και μίλησε και στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Love It!

Πάμε λοιπόν! Μέχρι στιγμής δεν είμαστε σε φάση να το γνωρίζουμε σίγουρα το spoiler! Τις τελευταίες ώρες λοιπόν έχει διαρρεύσει μια φήμη που θέλει τους μπλε, παρότι έχουν διασπαστεί στην παραλία, να φτάνουν στη νίκη! Θα επιβεβαιωθεί το spoil που έχει διαρρεύσει από το πρωί της Παρασκευής ή όχι;

Ο ΣΚΑΙ μας έδωσε το trailer και εκεί βλέπουμε ένα ανταγωνιστικό στίβο μάχης, από τους κλασικούς του Survivor! Δύσκολα εμπόδια, απαιτητικός στόχος και η ταχύτητα και η αντοχή να παίζουν μεγάλο ρόλο! Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει το απίστευτο έπαθλο με γεύμα μέσα σε ένα σκάφος στα βάθη της Καραϊβικής; Πρώτες πληροφορίες συμφωνούν με το αρχικά spoil και αναφέρουν μπλε!

Δείτε το trailer του επεισοδίου:


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.