Header Ads


Τηλεοπτικά Super League: Διερευνητικές επαφές για κεντρική διαχείριση, αποστάσεις από Ολυμπιακό!

Τηλεοπτικά Super League: Διερευνητικές επαφές για κεντρική διαχείριση, αποστάσεις από Ολυμπιακό!


Η Super League συζητά σοβαρά το ενδεχόμενο της κεντρικής διαχείρισης στα τηλεοπτικά των ΠΑΕ και ξεκινάει επαφές.
Άτυπη τηλεδιάσκεψη με μοναδικό θέμα την προοπτική να υπάρξει κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, πραγματοποίησαν την Τρίτη (2/3) οι ΠΑΕ της Super League.

Η συντριπτική πλειοψηφία εξέφρασε τη βούληση (όχι πάντως και τη δέσμευση) το θέμα να προχωρήσει και υπήρξε μια κατ' αρχήν συμφωνία.

Ειδικότερα, συμφωνήθηκε να ξεκινήσουν άμεσα διερευνητικές επαφές, μη δεσμευτικές, από μια ομάδα εργασίας που θα συσταθεί.

Αποστάσεις και έντονες επιφυλάξεις, κράτησε ο Ολυμπιακός, που μίλησε για αδιαφανή ιδιοκτησιακά καθεστώτα σε ομάδες χωρίς κόσμο και ιστορία (κατονόμασαν τον Βόλο), για δορυφόρους, “εξαπτέρυγα” και υποτακτικούς (χωρίς να κατονομάσει πρόσωπα ή ομάδες) και πολλά άλλα ζητήματα των οποίων την επίλυση έθεσε ως προϋπόθεση για να συναινέσει σε κεντρική διαχείριση.

Προϋποθέσεις μαζί με τον Ολυμπιακό, έθεσε και ο Άρης, χωρίς ωστόσο την ίδια ένταση και θέρμη.

Ο Παναθηναϊκός έβαλε και πάλι στο τραπέζι ως έσχατη λύση τη δημιουργία ενός φορέα διαχείρισης από την ίδια την Super League, που θα διαχειριστεί το σύνολο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ενώ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μίλησαν για συνολικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά είναι γενικά θετικοί.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.