Header Ads


Κετσετζόγλου: «Αν συνεχιστεί αυτό στην ΑΕΚ, δεν θα βγάλει τα playoffs ο Χιμένεθ!»

Κετσετζόγλου: «Αν συνεχιστεί αυτό στην ΑΕΚ, δεν θα βγάλει τα playoffs ο Χιμένεθ!»


Ο Κώστας Κετσετζόγλου βλέπει… αδιέξοδο στη συνεργασία της ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ!
Προβληματική εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου είναι η κατάσταση στην ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Όπως τόνισε, υπό άλλες συνθήκες κι όχι μέσα στα playoffs, ο Μανόλο Χιμένεθ θα είχε ήδη απολυθεί μετά από τις κάκιστες εμφανίσεις της ομάδας.

«Η κατάσταση έχει γίνει άσχημη και γίνεται χειρότερη με τις δηλώσεις του Χιμένεθ. Με αυτά που βλέπω δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως θα βγάλει τα playoffs ο Χιμένεθ. Ο ίδιος είπε ότι μετά τη διακοπή θα δούμε μια άλλη ΑΕΚ. Δε νομίζω ότι και χθες με τους διαθέσιμους παίκτες δεν θα μπορούσε η ομάδα να παίξει καλύτερα από αυτό που είδαμε. Αν τα δύο τελευταία ματς με Βόλο και ΠΑΟΚ ήταν πέντε ματς πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, πιστεύω πως θα είχε φύγει ο Χιμένεθ. Το ίδιο κι αν η ομάδα είχε εξασφαλίσει την Ευρώπη. Όμως αυτή τη στιγμή ο στόχος είναι ζωντανός, δεν υπάρχει έτοιμη λύση και τα ματς που απομένουν είναι πολλά», τόνισε και πρόσθεσε:

«Κάποιες επιλογές του Χιμένεθ αγγίζουν τα όρια της τρέλας. Ο Τάνκοβιτς είχε δύο προπονήσεις παραπάνω από τον Αλμπάνη που μπήκε σαν αλλαγή. Έβγαλε τον Ανσαριφάρντ και έβαλε τον Κοσίδη, βλέπετε εσείς λογική σε αυτό το πράγμα; Πόσο εξπέρ πρέπει να είσαι για να βλέπεις δύο αριστερά εξτρέμ στον πάγκο και να έχεις στην ενδεκάδα έναν σέντερ φορ στα άκρα; Θα μπορούσε η ΑΕΚ να έχει χάσει 5-1 χθες. Το γκολ ακυρώθηκε στις λεπτομέρειες και ο Κρμέντσικ έχασε το άχαστο, απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που πρέπει να είναι ο χειρότερος της τελευταίας πενταετίας».

Όσο για το τι χρειάζεται η ομάδα για να συνέλθει την επόμενη περίοδο; «Πρέπει η ΑΕΚ να βρει προπονητή και να γίνουν οι κατάλληλες μεταγραφές. Με τα ίδια χρήματα που έδωσε πέρσι και πρόπερσι, θα μπορούσε να έχει μια πολύ καλύτερη ομάδα».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.