Header Ads


Μπουκοβίνας: «Ο Παπασταμάτης ονειρεύεται να κάνει την ΑΕΚ σπουδαίο ευρωπαϊκό σύλλογο!»

Μπουκοβίνας: «Ο Παπασταμάτης ονειρεύεται να κάνει την ΑΕΚ σπουδαίο ευρωπαϊκό σύλλογο!»


Ο Πέτρος Μπουκοβίνας έχει ήδη υπογράψει στην ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, με τον 27χρονο διεθνή τερματοφύλακα να εξηγεί μιλώντας στην «Le quotidien.lu» τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση και την επιστροφή του στην Ελλάδα. 

Αναλυτικά ο Μπουκοβίνας είπε: 

Για τον λόγο που πήρε την απόφαση να έρθει στην ΑΕΚ: «Ο Σταμάτης Παπασταμάτης, ο πρόεδρός της ομάδας, ονειρεύεται να κάνει την ΑΕΚ έναν σπουδαίο ευρωπαϊκό σύλλογο. Προς το παρόν, ο προϋπολογισμός είναι 1,2 εκατομμύρια ευρώ, όλοι οι παίκτες είναι επαγγελματίες και θα χτιστεί ένα νέο γήπεδο. Ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε, γιατί ενώ το συνολικό επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος είναι συγκρίσιμο με αυτό του πρωταθλήματος στο Λουξεμβούργο, οι τρεις πρώτες ομάδες είναι ένα επίπεδο πάνω».

Για την φετινή σεζόν: «Η ΑΕΚ είναι μια αφετηρία που θα μου επιτρέψει να μπω στο γαλλικό ή στο γερμανικό πρωτάθλημα. Εντωμεταξύ, είμαι ακόμα στην Esch και υπάρχει ακόμη μια σεζόν για να τελειώσω. Και ίσως να πετύχουμε το νταμπλ…»

Για τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο ψυχολογίας στην Λεμεσό: «Παρόλο που σκοπεύω να παίξω μέχρι τα 40 μου, μια μέρα θα πρέπει να γυρίσω σελίδα, αλλά θα παραμείνω στο χάντμπολ. Και η γνώση στην ψυχολογία μπορεί να είναι χρήσιμη για μένα»
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.