Header Ads


Παπαθεοδώρου: «Ο Λάνγκφορντ είναι ο ηγέτης μας!»

Παπαθεοδώρου: «Ο Λάνγκφορντ είναι ο ηγέτης μας!»


Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στην ηγετική φυσιογνωμία του Κιθ Λάνγκφορντ αλλά και στις συνθήκες υπό τις οποίες αγωνίζεται η ομάδα του.

Η ΑΕΚ αποδείχθηκε αλύγιστη καθώς παρά τις πολλές απουσίες που είχε να διαχειριστεί πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά κι αυτές που προέκυψαν στην πορεία, πήρε μια σπουδαία νίκη.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου την αφιέρωσε στον Γιόνας Μασιούλις λέγοντας ότι… «δίνει τα πάντα για την ομάδα, μας στεναχώρησε το όλο γεγονός (την απώλειας συγγενικού προσώπου του) και του αφιερώνουμε τη νίκη».

Αναφέρθηκε μάλιστα στις καταστάσεις που επικρατούν στην ομάδα του.

«Αξίζουν πολλά μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν, παρά τους τραυματισμούς, απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα. Όπως και για την αντίδρασή τους όταν ο ΠΑΟΚ πέρασε μπροστά στο σκορ. Εμείς πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να κοιτάξουμε τα παιχνίδια που ακολουθούν».

Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν έκρυψε την αγωνία του ενόψει των αυριανών (14/3) εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί ο Μάρκους Σλότερ ο οποίος αποχώρησε τραυματίας, ενώ ερωτηθείς για το παιχνίδι της ομάδας του είπε: «Αναγκαστήκαμε να παίξουμε υπό συνθήκες που δεν είχαμε παίξει. Γίναμε προβλέψιμοι αλλά προσαρμοστήκαμε στην παράταση, ανοίξαμε το γήπεδο και φτάσαμε στη νίκη».

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εξήγησε ότι η ομάδα του έπρεπε να προσαρμοστεί στις συνθήκες που επικρατούν σ’ αυτή.

«Πιέσαμε στην μπάλα σε συγκεκριμένα χρονιά διαστήματα γιατί έχουμε μικρό ρόστερ λόγω των προβλημάτων και πρέπει να γίνει συντήρηση δυνάμεων. Δεν είναι εύκολο όταν μάλιστα υπάρχουν διαδοχικά παιχνίδια από τα οποία πρέπει να βγαίνουμε συνέχεια νικητές».

Αναφέρθηκε και στον Κιθ Λάνγκφορντ ο οποίος πέτυχε το νικητήριο καλάθι, όπως και στο ρόστερ που έχει διαμορφωθεί.

«Ο Λανγκφορντ είναι ο ηγέτης της ομάδας, γι’ αυτό εξάλλου πήρε την τελευταία επίθεση και δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε. Γενικά, στην κατάσταση που περιέγραψα με τους πολλούς τραυματισμούς, μας κρατάει το ότι έχουμε πολλούς και έμπειρους παίκτες. Έτσι καλύπτουμε τα προβλήματα αλλά δεν ξέρω αν αυτό  θα λειτουργήσει σε βάθος χρόνου».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.