Header Ads


Η ΑΕΚ έστειλε εξώδικο στην Επιτροπή Δεοντολογίας!

Η ΑΕΚ έστειλε εξώδικο στην Επιτροπή Δεοντολογίας!


Η ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε εξώδικο στην πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, ζητώντας τα πλήρη στοιχεία όσων έκαναν την καταγγελία εναντίον της, προκειμένου να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της.

Με εξώδικο, που επιδόθηκε στην πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, η ΑΕΚ ζητάει τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των καταγγελλόντων, προκειμένου να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της!

Συγκεκριμένα, όπως μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, στις 9 παρά είκοσι σήμερα (26/03) το πρωί, δικαστικός επιμελητής επέδωσε εξώδικη πρόσκληση από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ στην πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας, κ. Λουίζα Ιωαννίδου.

Με το εξώδικο αυτό η ΑΕΚ ζητάει εντός της ημέρας να της γνωστοποιηθούν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των καταγγελλόντων, προκειμένου να ασκήσει εναντίον τους τα νόμιμα δικαιώματά της.

Με βάση τον κανονισμό της Επιτροπής Δεοντολογίας, σε περίπτωση ανώνυμης καταγγελίας, τα στοιχεία του ανωνύμως καταγγέλλοντος πρέπει να γνωστοποιούνται στον πρόεδρο της Επιτροπής και να τηρούνται σε μη προσβάσιμο σε τρίτους φάκελο στην Επιτροπή, προκειμένου να είναι διαθέσιμα σε ένα θιγόμενο πρόσωπο αν υποβληθεί εις βάρος του μία αποδεδειγμένα ψευδής και συκοφαντική καταγγελία, σύμφωνα με την παράγραφο 3 του κανονισμού.

Η ΑΕΚ, όπως έχει το δικαίωμα, ζητά όλα τα στοιχεία, προκειμένου να κινηθεί δικαστικά εναντίον όλων όσοι συμμετέχουν στην επιχείρηση σπίλωσης της ομάδας υπό οποιαδήποτε ιδιότητα και αν ενεργούν, αναφέρει η ενημέρωση από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Μεταξύ άλλων στο εξώδικο η ΑΕΚ αναφέρει ότι: «Η μέχρι σήμερα διαδικασία έχει πλήξει βάναυσα τη φήμη, το κύρος και την αξιοπιστία της ΠΑΕ ΑΕΚ και των διοικούντων της».

Πλέον αναμένεται η αντίδραση της προέδρου της Επιτροπής και αναλόγως η ΠΑΕ ΑΕΚ θα προχωρήσει στις επόμενες νομικές ενέργειες.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.