Header Ads


Σοβαρό πρόβλημα ο Σιμόες!

Σοβαρό πρόβλημα ο Σιμόες!


Άσχημα μαντάτα για τον Αντρέ Σιμόες και την ΑΕΚ!
Ο Πορτογάλος μέσος αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα στον χόνδρο του αστραγάλου του και είναι εκτός δράσης εδώ και περισσότερο από ένα μήνα.

Τελευταίο του παιχνίδι ήταν κόντρα στη Λάρισα στις 15 Φεβρουαρίου, όταν και αγωνίστηκε για 16 λεπτά. Εκτος είναι στα πιτς και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν αναμένεται να επιστρέψει φέτος.

Ο εκ των αρχηγών της Ενωσης βρίσκεται στην Πορτογαλία προκειμένου να εξεταστεί και από δικό του γιατρό -και συγκεκριμένα τον γιατρός της Πόρτο- για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Η επανεξέταση στην οποία υποβλήθηκε έδειξε μερική βελτίωση στο πρόβλημά του στον αστράγαλο, αλλά όχι τέτοια ώστε να μπορέσει να μπει σε κανονικό πρόγραμμα σύντομα.

Ο Πορτογάλος γιατρός βρίσκεται σε επικοινωνία με το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ προκειμένου να ληφθεί η τελική απόφαση για το αν θα συνεχίσει με συντηρητικό πρόγραμμα αποκατάστασης ή για το αν θα μπει στο χειρουργείο για άμεση αποκατάσταση του προβλήματος.

Σε κάθε περίπτωση μοιάζει δύσκολο να επιστρέψει στη δράση πριν το τέλος των πλέι οφ της Super League. Ετσι, όπως όλα δείχνουν η χρονιά έχει τελειώσει για τον Αντρέ Σιμόες.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.