Header Ads


Μαυροειδής: «Όπως με τη Στρασμπούρ κόντρα στον Ηρακλή»

Μαυροειδής: «Όπως με τη Στρασμπούρ κόντρα στον Ηρακλή»


Ο Δημήτρης Μαυροειδής με δηλώσεις του αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη επί της Στρασμπούρ, αλλά και στον αυριανό αγώνα με τον Ηρακλή.
Η ΑΕΚ φιλοξενεί αύριο (20/3) στο ΟΑΚΑΚ τον Ηρακλή, για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan Basketball League.

Βέβαια, το παιχνίδι βρίσκεται στον «αέρα», καθώς σήμερα βρέθηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊού στην «Ένωση» και πλέον αναμένουμε την τελική απόφαση για τη διακοπή ή όχι του ματς.

Με δηλώσεις του μέσω του blog του στο ΕΣΑΚΕ, ο Δημήτρης Μαυροειδής αναφέρθηκε στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Στρασμπούρ και στη μεγάλη νίκη παρά τις πολλές και βασικές απουσίες. Παράλληλα, τόνισε πως στο παιχνίδι με τον Ηρακλή χρειάζεται να δείξουν το ίδιο πάθος και την ίδια ένταση με το παιχνίδι της Ευρώπης, ώστε να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Μαυροειδή:

«Προερχόμαστε από μία σπουδαία νίκη, την περασμένη Τρίτη, με αντίπαλο τη Στρασμπούρ στο Basketball Champions League. H νίκη αυτή μάς έδωσε μεγάλο πλεονέκτημα στον όμιλο και μεγάλη ώθηση ενόψει της συνέχειας με τον τρόπο που ήρθε, καθώς αντιμετωπίζουμε πολλές απουσίες παικτών.

Τα δώσαμε όλα, παλεύαμε σε κάθε φάση του αγώνα και πήραμε μια νίκη που μας δίνει προβάδισμα στον όμιλο. Δεν θέλουμε να σταθούμε στις απουσίες που έχουμε τον τελευταίο καιρό και όποια παιδιά έχουμε απομείνει θα μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο και θα παλεύουμε για το καλό της ομάδας.

Αύριο, υποδεχόμαστε τον Ηρακλή για το Πρωτάθλημα και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τις νίκες και εκεί. Ο Ηρακλής είναι μία ομάδα που προέρχεται από αλλαγή προπονητή και προσπαθεί να δείξει θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της.

Αν αντιμετωπίσουμε το αυριανό ματς όπως αυτό της Τρίτης νομίζω πως δεν θα έχουμε προβλήματα και θα έρθει μία νίκη που θα μας τονώσει κι άλλο το ηθικό ενόψει της δύσκολης εβδομάδας που έρχεται με τρία εκτός έδρας ματς, όταν και θα αναγκαστούμε να ταξιδέψουμε σχεδόν σε όλη την... Ευρώπη».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.