Header Ads


Μπακασέτας: «Ένιωθα σίγουρος πως θα βάλω το πέναλτι!»

Μπακασέτας: «Ένιωθα σίγουρος πως θα βάλω το πέναλτι!»


Οι δηλώσεις του Τάσου Μπακασέτα μετά την ισοπαλία (1-1) της Εθνικής με την Ισπανία!

Για το 1-1 της Ελλάδας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ισπανία, αλλά και για το γκολ που σημείωσε με πέναλτι, μίλησε ο Τάσος Μπακασέτας μετά το παιχνίδι.

«Ήταν δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι, πάντα η αρχή παίζει σημαντικό ρόλο. Θέλαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, τα καταφέραμε και είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Θα χαρούμε 1-2 μέρες και μετά θα σκεφτούμε πρώτα το φιλικό και μετά τον αγώνα με την Γεωργία που πρέπει να κερδίσουμε, αλλιώς δεν κάναμε τίποτα», τόνισε, αρχικά, ο σκόρερ της Ελλάδας στο OPEN.

Στη συνέχεια, ο Μπακασέτας πρόσθεσε: «Ένιωσα σίγουρος πως θα βάλω το πέναλτι, μπορεί να ήταν βαριά η μπάλα αλλά ένιωθα καλά. Μου ήρθε στο μυαλό το πέναλτι με το Κόσοβο, αλλά ήξερα πως κάτι χρωστάω στην Εθνική. Είχα πίστη πως θα σκοράρω. Στη ζωή πρέπει να ήμαστε ρεαλιστές, όταν εκπροσωπείς την χώρα σου, δεν μπαίνεις για να χάσεις.

Μπαίνεις για το θετικό αποτέλεσμα, συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, κάνουμε ότι μπορεί ο καθένας μας για να φέρουμε και πάλι την Εθνική στις μεγάλες διοργανώσεις. Αν δεν κερδίσουμε την Γεωργία, θα είναι σαν να μην κάναμε τίποτα με την Ισπανία. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για την νίκη με την Γεωργία».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.