Header Ads


Η ΑΕΚ καταγγέλει κόλπο Αυγενάκη ενόψει εκλογών!

Η ΑΕΚ καταγγέλει κόλπο Αυγενάκη ενόψει εκλογών!


Βλέπει τον υπουργό πίσω από την κλήση από το δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας που ασχολήθηκε χθες δύο ώρες με μια καταγγελία που εκκρεμούσε σχεδόν ένα χρόνο και κατέληξε σε συμπέρασμα πως έπρεπε να παραπέμψει την ΑΕΚ!

Σε μία απίθανη ιστορία προσπαθούν να μπλέξουν την ΑΕΚ! Η ΠΑΕ κλήθηκε στο δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας από μία καταγγελία «Αίτηση – Καταγγελία Πολιτών Φιλάθλων Καρδίτσας».

Από πλευράς ΑΕΚ ερμηνεύουν αυτή την υπόθεση ως «δικαστικό πραξικόπημα», ανασύροντας μία καταγγελία ενός ανύπαρκτου σωματείου!

Στην ΠΑΕ όσο κι αν έψαξαν δεν βρήκαν αυτό το σωματείο με την ονομασία «Σύλλογος Πολιτών – Φιλάθλων Καρδίτσας» που έγινε την 1η Ιουνίου του 2020 σχετικά με τις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας!

Αυτό που πιστεύουν στην ΑΕΚ είναι πως πρόκειται για μία πρωτοφανή μεθόδευση με τις… ευλογίες του Λευτέρη Αυγενάκη, στο συγκεκριμένο τάιμινγκ που σχετίζεται με τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ και τη γνωστή διαδικασία που εχει ξεκινήσει με τις Ενώσεις.

Το επίσης εντυπωσιακό είναι πως χθες έφτασε email στην ΠΑΕ ΑΕΚ από την Επιτροπή Δεοντολογίας στις 13:10, στο οποίο ενημέρωνε ότι άρχισε η διαδικασία διερεύνησης για την καταγγελία του Συλλόγου Ένωσης Πολιτών Φιλάθλων Καρδίτσας και στις 14:48 νέο email  που ενημέρωσε ότι η διερεύνηση ολοκληρώθηκε και η καταγγελία παραπέμπεται στο Δικαστικό!

Κι όλα αυτά χωρίς καν να έχει κληθεί ως ΑΕΚ στη διάρκεια της διευρεύνησης της καταγγελίας, με την ΠΑΕ να χαρακτηρίζει όλη αυτή την ιστορία ως «εξωφρενική», έχοντας γνώση πως η συγκεκριμένη επιτροπή χρειάστηκε έξι χρόνια να διερευνήσει την υπόθεση των στημένων αγώνων που δούλευε η ελληνική δικαιοσύνη από τον εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα και ξεκίνησε τη διερεύνηση το 2014 για να την παραπέμψει στο δικαστικό το 2020.

Τώρα σε χρόνο ρεκόρ τρέχει μία εντελώς «αστεία υπόθεση» όπως λένε από την ΑΕΚ για τις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας που έχουν χαρακτηριστεί απολύτως νόμιμες από το διαιτητικό δικαστήριο της Ομοσπονδίας.

Παράλληλα, πρόκειται για μία επιτροπή στα συρτάρια της οποίας έχουν μείνει δεκάδες υποθέσεις που δεν έχουν ξεκινήσει καν τη διαδικασία διερεύνησης και τώρα αποφάσισε να ασχοληθεί με συνοπτικές διαδικασίες με τη συγκεκριμένη υπόθεση, ενόψει φυσικά των εκλογών της ΕΠΟ!

Πίσω απ’ όλα αυτά στην ΠΑΕ ΑΕΚ βλέπουν ξεκάθαρα από πίσω τον Λευτέρη Αυγενάκη…
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.