Header Ads


Παπασταθόπουλος: «Πήγα στον Ολυμπιακό επειδή με ήθελαν για ηγέτη!»

Παπασταθόπουλος: «Πήγα στον Ολυμπιακό επειδή με ήθελαν για ηγέτη!»


Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε στην Αγγλία για τα δύο ματς του Ολυμπιακού με την Αρσεναλ για το Europa League, ενώ αναφέρθηκε και για τη μεταγραφή του στη ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά όσα είπε «Football.london»

«Ακόμα μιλάω με πολλούς ανθρώπους από την Άρσεναλ, καθώς ήμουν στην ομάδα δυόμιση χρόνια. Είμαι σε επαφή με τους παίκτες. Μίλησα μαζί τους και είναι χαρούμενοι που θα παίξουμε αντίπαλοι» ανέφερε ο ίδιος στην αρχική του τοποθέτηση.

Στην συνέχεια μίλησε για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, όπου και είπε: «Όλα πάνε καλά. Βρήκα τα πάντα βολικά, και ήταν πιο εύκολο από ότι περίμενα να ενσωματωθώ. Αποφάσισα να πάω στον Ολυμπιακό επειδή μου έδειξαν από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο, ότι με ήθελαν ως ηγέτη της ομάδας. Έδειξαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και εκεί υπάρχει η δυνατότητα να κατακτήσω τίτλους».

Αναφερόμενος στο αν βλέπει τα δύο αυτά παιχνίδια, ως την ευκαιρία για να αποδείξει στον Μικέλ Αρτέτα ότι έκανε λάθος για τον ίδιο τόνισε: «Όχι, δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν ποιος είμαι. Έχω δείξει σε όλους στην καριέρα μου τι μπορώ να κάνω. Δούλεψα με κάποιους από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο και έπαιζα τακτικά, δεν έχω να αποδείξω τίποτα στον Αρτέτα ή σε κάποιον άλλο. Ήταν απόφασή του και της ομάδας και την αποδέχτηκα».

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν μίλησε με τον Πέδρο Μαρτίνς, για την πρώην ομάδα του, ο ίδιος είπε: «Δεν μιλήσαμε πολύ. Έχουμε πολύ καλούς προπονητές, που ξέρουν να αναλύσουν πόσο καλή είναι η Άρσεναλ, και γνωρίζουν τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα τους».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.