Header Ads


Μαυροειδής: «Όσοι και να μείνουμε θα παλεύουμε γιατί είμαστε ΑΕΚ!»

Μαυροειδής: «Όσοι και να μείνουμε θα παλεύουμε γιατί είμαστε ΑΕΚ!»


Ο Μαυροειδής έκανε κατάθεση ψυχής μέσα στο παρκέ και συγκλόνισε με τις δηλώσεις του μετά το ματς με τη Στρασμπούρ!

Ο Δημήτρης Μαυροειδής ήταν συγκλονιστικός στο ματς με τη Στρασμπούρ. Μετά τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Αναφέρθηκε στην απόφαση του να μην κρεμάσει τελικά τα παπούτσια του και τόνισε πως παρά τις αντιξοότητες η ομάδα θα παλεύει γιατί είναι η ΑΕΚ.

«Είναι καθαρά θέμα του πόσο είσαι δυνατός πνευματικά και στην καρδιά. Όσοι και να μείνουμε και με τον φροντιστή να παίζουμε που λέει ο λόγος, θα παλεύουμε γιατί είμαστε ΑΕΚ και θα παίζουμε μέχρι τελευταία μπάλα, μέχρι τελευταία κατοχή.

Να αφιερώσουμε τη νίκη στον Ματσιούλις που έχασε τον πατέρα του. Θα έρθει να μας βοηθήσει κι αυτός, όσοι παίζουμε μπορούμε να πούμε στον κόσμο ότι θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε, μέχρι να πεθάνουμε μέσα στο γήπεδο για να κάνουμε αυτό το πράγμα να πετύχει».

Για την απόφαση να παίξει έναν ακόμα χρόνο: «Όταν η χρονιά είναι τόσο μεγάλη, υπάρχει η πανδημία, υπάρχουν τραυματισμοί,  παίζουμε σε τόσες διοργανώσεις μπορούν κάποια στιγμή να χρησιμεύσουν όλοι οι παίκτες και γίνεται και το βλέπουμε τώρα. Κρίναμε με όλη την διοίκηση και τον κόουτς ότι μπορώ να βοηθήσω και σε κάποια ματς θα χρειαστεί ή θα γίνει αυτό το πράγμα που έχει γίνει τώρα και να που τελικά μάλλον δικαιώθηκαν. Εγώ είπα ότι όσο μπορώ, όποτε μπορώ και όποτε μου ζητηθεί θα είμαι στρατιώτης της ΑΕΚ. Μετά από τόσα χρόνια, ό, τι μπορώ το δίνω μέσα στο γήπεδο, μέχρι να μη μπορώ να περπατήσω άλλο».

Για την πρόκριση: «Όλα τα ματς είναι φωτιά. Παίζουμε με την καρδιά και την ψυχή μας, ούτε τακτικές, ούτε τίποτα. Μετά από δύο νίκες έχουμε ένα προβάδισμα καλό, αλλά πρέπει να το κρατήσουμε. Ένα από τα δύο εκτός έδρας να πάρουμε και το παιχνίδι στην έδρα μας με τη Νίζνι, νομίζω ότι θα έχουμε περάσει και είναι ένας καλός τρόπος για να περάσουμε».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.