Header Ads


Μανόλο Χιμένεθ: «Με τον Μελισσανίδη μιλάμε συχνά, υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας!»

Μανόλο Χιμένεθ: «Με τον Μελισσανίδη μιλάμε συχνά, υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας!»


Ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε για τη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και για την ανάγκη να επιστρέψουν οι τραυματίες για να είναι η ΑΕΚ πραγματικά ανταγωνιστική!

Αναλυτικά όσα είπε ο Χιμένεθ στη NOVA:

Για το κλίμα στην ομάδα: «Τα αποδυτήρια μετά από μία νίκη είναι καλά, μετά από μια ήττα όχι τόσο. Είναι το σύνηθες. Πήραμε την πρόκριση χάρη στα τέσσερα γκολ του ΟΑΚΑ. Παρότι δεν παίξαμε καλά πήραμε την πρόκριση. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και πραγματικά ήταν μια χαρά να βλέπω παίκτες που επανέρχονται όπως ο Σάκχοφ. Ελπίζω σύντομα να επιστρέψουν και οι υπόλοιποι για να είμαστε πιο δυνατοί».

Για το τι τον προβλημάτισε με τον Βόλο: «Δεν εφαρμόσαμε αυτά που είχαμε πει και που θέλαμε να κάνουμε. Ο Βόλος επιβλήθηκε λόγω μεγαλύτερης έντασης που έβαλε. Παρά το ότι είχαμε τέσσερις μέσους στην ενδεκάδα, δεν είχαμε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο. Δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στο παιχνίδι του Βόλου και να κάνουμε αυτό που θέλουμε».

Για τις σερί προκρίσεις που έχει στο Κύπελλο: «Δεν το γνώριζα. Είμαι ένας προπονητής που παίρνει Κύπελλα. Με τη Σεβίλλη είχα πάει στον τελικό αποκλείοντας την Μπαρτσελόνα του Γκουαρδιόλα και πήραμε το Κύπελλο. Δεν αποτελεί χαρά για μένα γιατί από τότε που έχω φύγει από τη Σεβίλλη δεν έχει καταφέρει η ομάδα να νικήσει σε διπλά παιχνίδια την Μπαρτσελόνα. Μακάρι να σπάσει αυτό το ρεκόρ που έχω η Σεβίλλη. Τα ματς αυτά είναι πολύ δύσκολα γιατί η ομάδα πρέπει να παίξει ενδιάμεσα και χρειάζεται να σκεφτείς ποιους παίκτες πρέπει να χρησιμοποιήσεις. Αφήνω τον Τάνκοβιτς στον πάγκο γιατί τον υπολόγιζα για τη Δευτέρα και τραυματίζεται στην προπόνηση μετά το παιχνίδι. Είναι μια περίπλοκη περίοδος με ματς στη σειρά. Έχει υπάρξει το θέμα με την πανδημία και την προετοιμασία σε σύντομο διάστημα, αλλά μπαίνουμε σε καλό δρόμο».

Για τη συνάντηση με τον Μελισσανίδη: «Μιλάμε γενικά με τον πρόεδρο. Ανεξαρτήτως το που μιας και όταν δεν μπορούμε να βρεθούμε κάθε βδομάδα λόγω του covid μιλάμε στο τηλέφωνο. Είναι ένα κλίμα που είναι πάντα πολύ φιλικό. Υπάρχει συμμετοχή και από τους δύο όταν συζητάμε. Εγώ καταλαβαίνω την ανησυχία του. Μου φαίνεται πολύ καλό ο τρόπος που ανησυχεί για την ομάδα. Αυτή η μεγάλη ανησυχία που έχει ο πρόεδρος είναι αν μπορέσουμε να φτάσουμε και να έχουμε παίκτες στα πλέι οφ. Και εμένα αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι αυτό ακριβώς. Δεν μπορούμε να κάνουμε δυνατή προπόνηση γιατί η ομάδα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα φορτίων. Για την αποστολή για τον Απόλλωνα Σμύρνης δεν φτάνουμε τους 20 παίκτες και μέσα είναι και όλοι οι νεαροί. Εγώ πραγματικά γι' αυτό είμαι πολύ υπερήφανος για όλους τους παίκτες που δουλεύουν σε όλο τον κουραστικό μήνα του Φεβρουαρίου γιατί πραγματικά παρ' όλη την έλλειψη  εμπειρίας σε κάποιους παλεύουν και μάχονται σαν πολεμιστές, σαν πρωταθλητές».

Για το αν είναι αισιόδοξος ότι άμεσα μπορεί να υπάρξει αγωνιστική βελτίωση για την ΑΕΚ: «Παρά τα προβλήματα η ομάδα το έχει δείξει σε πολλά παιχνίδια αυτό. Και απέναντι στον Παναθηναϊκό σε ό,τι αφορά τη κατοχή και δημιουργία φάσεων πήγαμε καλά. Καταφέραμε να κάνουμε το 0-2, 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης με καλή απόδοση. Επίσης το ματς με τον ΟΦΗ, με τον ΠΑΟΚ, με τον Άρη εκτός έδρας, η ομάδα έπαιξε το παιχνίδι που εγώ θα ήθελα να βλέπω. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στα επόμενα. Πιστεύω πως αν οι τραυματίες επιστρέψουν και είναι υγιείς και σε καλή φυσική κατάσταση, τότε θα μπορούμε να δώσουμε τη μάχη μας».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.