Header Ads


Η ΑΕΚ φορτσάρει για Δουβίκα!

Η ΑΕΚ φορτσάρει για Δουβίκα!


Ο Μπέος θέλει να τον δώσει στον ΠΑΟΚ, ο Δουβίκας φαίνεται να...προτιμά ΑΕΚ και η Ένωση πιέζει για την απόκτησή του!
Η ΑΕΚ πάντα παρακολουθεί τους καλούς Ελληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εντός χώρας. Ηδη μάλιστα έχει προχωρήσει σε κάποιες συμφωνίες ενόψει της νέας σεζόν.

Αλλά πόσο μάλλον για την ΑΕΚ, που ψάχνει παίκτες για το καλοκαίρι. Και ειδικά όταν πρόκειται για παίκτες με ταλέντο, παραστάσεις, σε παραγωγική ηλικία και μεταπωλητική αξία. Οπως συμβαίνει με τον Τάσο Δουβίκα.

Ετσι, τα ραντάρ της Ενωσης έχουν πέσει εδώ και καιρό πάνω στον Τάσο Δουβίκα. Και μάλιστα τα τελευταία 24ωρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, η ΑΕΚ ενέτεινε το πρέσινγκ της για τον 22χρονο Ελληνα επιθετικό του Βόλου. Και οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η Ενωση έχει στοχεύσει στον Δουβίκα και έκανε επαφές με τους Θεσσαλούς για τον νεαρό φορ ενόψει του καλοκαιριού.

Τον παίκτη που σκόραρε και στο πρώτο ματς του ΟΑΚΑ, αλλά και στην ρεβάνς της Πέμπτης στο Βόλο για τα ματς του Κυπέλλου με την Ενωση.

Ο Δουβίκας είναι μόνιμα βασικός σε 25 αγώνες με το Βόλο, έχει πετύχει κοντά στο 40% των γκολ της ομάδας του. Και μετρά συνολικά 28 ματς με 12 γκολ και 3 ασίστ. Ο Δουβίκας βρίσκεται σήμερα στην 3η θέση των σκόρερ της Super League με τα 9 γκολ του, μαζί με τον Σβιντέρσκι, με ένα γκολ πίσω από τον 2ο Μπαράλες και 8 πίσω από τον Ελ Αραμπί. Και είναι 2ος στην λίστα του Wyscout με τους επιθετικούς που φέρνουν τον εαυτό τους στην καταλληλότερη θέση για να εκτελέσουν. Καλύτερες ευκαιρίες από εκείνον έχει μόνο ο Ελ Αραμπί. Δεύτερος είναι και στην λίστα αξιολόγησης των κεντρικών επιθετικών, πίσω από τον  Μαροκινό σέντερ φορ του Ολυμπιακού. Και είναι 5ος στην λίστα των «γκολ ανά τελικές προσπάθειες» επιδόσεων, πίσω από Ελ Αραμπί, Σβιντέρσκι, Χασάν και Μπαράλες.

Βεβαίως δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε και να λησμονούμε τις δημόσιες τοποθετήσεις του Αχιλλέα Μπέου, ότι έχει δώσει τον λόγο του στον ΠΑΟΚ για τον παίκτη. «Όσο θα είμαι εγώ στην ομάδα, ο Δουβίκας θα πάει στον ΠΑΟΚ από την στιγμή που τον θέλει ο ΠΑΟΚ. Έχω δώσει τον λόγο μου. Τώρα αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό, μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό. Ο Δουβίκας είναι 50%- 50% ανάμεσα σε Βόλο και Αστέρα. Έχει μεγάλη εξέλιξη αυτό το παιδί και να το θυμηθείτε ότι θα παίξει σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα» είπε ο Μπέος δημοσίως.

Ομως το ρεπορτάζ δεν μπορεί να αγνοηθεί και οι πληροροφίες από το Βόλο κάνουν λόγο για επαφή τα τελευταία 24ωρα. Και η ΑΕΚ ενέτεινε τις πιέσεις της προς τον Βόλο (έχει συμβόλαιο μαζί του μέχρι το 2023) για τον Δουβίκα και για το πως μπορεί να προκύψει συμφωνία για την απόκτηση του. Το αποτέλεσμα αυτών των επαφών… προσεχώς.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.