Header Ads


Στην Εθνική οι Δουβίκας, Ανδρούτσος, Μαυροπάνος!

Στην Εθνική οι Δουβίκας, Ανδρούτσος, Μαυροπάνος!


Πολλά νέα πρόσωπα -είτε πρόκειται για παίκτες που δεν έχουν κληθεί ποτέ, είτε για κάποιους που επιστρέφουν- συμπεριλαμβάνουν οι επιλογές του Τζον Φαν’ τ Σιπ για τα προσεχή ματς της Εθνικής.

Με πλήθος νέων προσώπων σε σχέση με τα προκριματικά του Euro θα ξεκινήσει την προσπάθεια να βρεθεί στο Μουντιάλ η Εθνική. Ενόψει των αγώνων με Ισπανία και Γεωργία (αλλά και του φιλικού με την Ονδούρα) ο Τζον Φαν’ τ Σιπ προχώρησε σε ανανέωση -είτε καλώντας κάποιους για πρώτη φορά, είτε επαναφέροντας κάποιους που είχαν φορέσει το εθνόσημο στο παρελθόν.

Την παρθενική τους παρουσία λοιπόν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα καταγράψουν οι Δουβίκας, Ανδρούτσος και Μαυροπάνος, ενώ επιστρέφουν οι Χατζηδιάκος (μετά τον τραυματισμό του), Κυριάκος Παπαδόπουλος, Καπίνο και Σιώπης.

Αναλυτικά οι κλήσεις:

Οδ. Βλαχοδήμος, Μαυρίας, Τζαβέλλας, Σιώπης, Τσιμίκας, Ζέκα, Μπακασέτας, Κυριακόπουλος, Παυλίδης, Λημνιός, Πέλκας, Χατζηδιάκος, Καπίνο, Μαυροπάνος, Κ. Παπαδόπουλος, Γιαννούλης, Γιακουμάκης, Διούδης, Ανδρούτσος, Σβάρνας, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Μάνταλος, Τζόλης, Δουβίκας.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.