Header Ads


Έρχεται κι άλλη αποχώρηση από την ΑΕΚ!

Έρχεται κι άλλη αποχώρηση από την ΑΕΚ!


Μία αποχώρηση που θα κάνει τεράστιο... θόρυβο - Ποιοι ήρθαν, ποιοι θα έρθουν και ποιος θα φύγει.
Σε ριζικές αλλαγές έχει προχωρήσει το τελευταίο διάστημα ο Δημήτρης Μελισσανίδης, θέλοντας να βελτιώσει τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και να την... φρεσκάρει με νέα πρόσωπα. 

Μια από τις πρόσφατες προσθήκες του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ στον σύλλογο είναι αυτή του Γιάννη Παπαδημητρίου, ο οποίος ανέλαβε ως γενικός διευθυντής της Ακαδημίας της Ένωσης και μάλιστα από δημοσιεύματα χαρακτηρίστηκε και ως "άρχοντας των Σπάτων", με την έννοια ότι θα έχει το κουμάντο στα νεαρά τμήματα της ομάδας, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και στον τομέα του σκάουτινγκ της πρώτης ομάδας και των υποδομών.

Φυσικά, ο ερχομός του Παπαδημητρίου αναμένεται να σημάνει και... συνέπειες για ανθρώπους μέσα στην ΑΕΚ, όπως είναι ο Βασίλης Δημητριάδης. Ο τελευταίος, παρότι υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, φημολογείται ότι έχει χάσει το "στάτους" του στους Κιτρινόμαυρους και η παραμονή του στο οργανόγραμμα της ομάδας έχει τεθεί εν αμφιβόλω, έπειτα από την έλευση του Παπαδημητρίου.

 Τελευταία κίνηση... αλλαγής από τον Δημήτρη Μελισσανίδη είναι αυτή του Γιώργου Κοσμά, ο οποίος θα είναι ο νέος CEO της Ένωσης, ενώ θα εκτελεί και χρέη α' αντιπροέδρου, αντικαθιστώντας τον Μηνά Λυσάνδρου. Ο διοικητικός ηγέτης των Κιτρινόμαυρων βρίσκεται συνεχώς στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι τις τελευταίες ημέρες, έχοντας συνεχόμενες επαφές με στελέχη της ΑΕΚ και σύμφωνα με πληροφορίες στην ατζέντα της εβδομάδας εξετάζεται και η προοπτική τουλάχιστον μίας ακόμα προσθήκης στο ποδοσφαιρικό τμήμα μετά από αυτή του Κοσμά.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.