Header Ads


Πρωταθλήτρια στις...κόκκινες κάρτες η ΑΕΚ στην Ελλάδα!

Πρωταθλήτρια στις...κόκκινες κάρτες η ΑΕΚ στην Ελλάδα!


Η ΑΕΚ είναι η ομάδα με τις περισσότερες(!!) κόκκινες κάρτες φέτος στην Ελλάδα!
Μια ακόμα κόκκινη είδε παίκτης της ΑΕΚ στο χθεσινό ματς με τον Βόλο. Η ΑΕΚ έχει φέτος πολλά και -κυρίως- πολυδιάστατα αγωνιστικά προβλήματα.

Ισως το σημαντικότερο είναι η εν γένει ανασταλτική της λειτουργία. Οχι η απόδοση ή η ποιότητα των αμυντικών της, αλλά η οργάνωση και η συγκέντρωση που λείπουν από την άμυνα της Ενωση δημιουργούν σοβαρά θέματα. Αυτό αποδεικνύεται πρώτα από τα πολλά τέρματα που έχει δεχθεί φέτος ο Δικέφαλος και στη συνέχεια από ακόμα ένα στατικό. Τις κόκκινες κάρτες.

Ο Νασίμ Χνιντ επανεμφανίστηκε χθες κόντρα στον Βόλο μετά από καιρό και είπε να κάνει την… παρουσία του, αισθητή. Μπήκε στο 83′ και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να αποβληθεί. Είναι προφανές πως πρόκειται για έλλειψη συγκέντρωσης και δευτερευόντως οφείλεται στην ποιότητα του εκάστοτε ποδοσφαιριστή.

Φυσικά, το πρόβλημα δεν ήταν μόνο χθες στον Βόλο. Η ΑΕΚ φέτος έχει έξι κόκκινες κάρτες, τις περισσότερες από οποιαδήποτε ομάδα στην Ελλάδα, σε όλες τις διοργανώσεις. Την Ενωση ακολουθεί ο Βόλος με συνολικά 5 κόκκινες και ο Ατρόμητος με 4. Αρης και Παναθηναϊκός έχουν από 3, ο Ολυμπιακός 2 και ο ΠΑΟΚ 1.

Οσον αφορά στους παίκτες που έχουν αποβληθεί για την ΑΕΚ. Δύο κόκκινες έχει ο Σάκχοφ (με Βόλο και Ζόρια) και από μία οι: Μάνταλος (με Ατρόμητο), Ινσούα (με Λαμία), Παουλίνιο (με Παουλίνιο) και Χνιντ (με Βόλο). Από αυτά, η ΑΕΚ έχει κερδίσει μόνο απέναντι στη Λαμία με 1-0. Στα υπόλοιπα, η Ενωση μετρά 3 ήττες και 1 ισοπαλία.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.