Header Ads


Εκτός ΑΕΚ ο Ρογκαβόπουλος!

Εκτός ΑΕΚ ο Ρογκαβόπουλος!


Με εξώδικο, ο νεαρός αθλητής αρνήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ΑΕΚ, παραμονές του «Τελικού» της Άγκυρας, με Τουρκ, όπου κρίνεται η πρόκριση στο F8 του BCL 2020-2021.

Την περίοδο, που η ΑΕΚ κλονίζεται από το απίστευτο κύμα τραυματισμών και ασθενειών (Covid), ο Ρογκαβόπουλος, προκάλεσε σοβαρό θέμα πριν από “τελικό”!

Με πρόσχημα κάποιες οικονομικές απαιτήσεις του αθλητή, ο οποίος έχει μείνει πίσω προσωρινά, εξαιτίας της δύσκολης συγκυρίας, αλλά και παράπονα για μικρό χρόνο συμμετοχής έσετιλε εξώδικο και αρνήθηκε να προπονηθει!!!

Η αλήθεια είναι πως ιδίως με την προσθήκη του Λοτζέσκι αλλά και την παρουσία έφτιαξε του Γιάνκοβιτς το ρόστερ δεν έδινε μεγάλα περιθώρια στον ταλαντούχο Ελληνα παίκτη. Όμως ο χρόνος συμμετοχής του λόγω και των απουσιών αλλά και της κυρίως μέτριας παρουσίας του Αμερικάνου είναι σίγουρα ικανοποιητικός. Συγκεκριμένα στο Ελληνικό πρωτάθλημα ο Ρόγκα έχει περίπου 14 λεπτά μέσο όρο ανά αγώνα (με 4,6 πόντους και 2,1 ριμπάουντ) ενώ στο ΒCL, πήρε μέρος σε 10 αγώνες, έχοντας 3 πόντους και 1,7 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Προφανώς τώρα μετά από το πρώτο καλό παιχνίδι του Λοτζέσκι στο Αλεξάνδρειο και την επιστροφή του Γιάνκοβιτς θεωρεί πως ο χρόνος του θα μειωθεί αλλά αυτό σίγουρα δεν δικαιολογεί την ενέργεια του. Σε κάθε περίπτωση ακόμη κι αν έχει δίκιο τουλάχιστον στο θέμα των οφειλών δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση το τάιμινγκ πριν ίσως από το κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα για την εξέλιξη με ανακοίνωση της. 

H επίσημη ενημέρωση:

Η ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι ο αθλητής της, Νίκος Ρογκαβόπουλος αρνήθηκε σήμερα (29/03) να λάβει μέρος στην προπόνηση του ΟΑΚΑ και «έθεσε εαυτόν» εκτός ομάδας.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.