Header Ads


«Είχε συμφωνήσει με Λουτσέσκου η ΑΕΚ, τα αποτελέσματα κράτησαν τον Χιμένεθ!»

«Είχε συμφωνήσει με Λουτσέσκου η ΑΕΚ, τα αποτελέσματα κράτησαν τον Χιμένεθ!»


Την εξάρτηση της παραμονής Χιμένεθ στην ΑΕΚ από τ’ αποτελέσματα ως το τέλος της σεζόν (επικαλούμενος το 2017, όταν αυτά «ακύρωσαν» την άφιξη Λουτσέσκου) τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.
Την απόλυτη σύνδεση που έχει το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ (αλλά και κάθε προπονητή) στην ΑΕΚ με τα αποτελέσματα επεσήμανε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. 

Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα και απαντώντας για το αν ο Ανδαλουσιανός θα μείνει και μετά το καλοκαίρι, τόνισε πως αυτό θα εξαρτηθεί από την κατάληξη της σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Υπογραμμίζοντας λοιπόν ότι σε κάθε περίπτωση η «Ένωση» πρέπει να έχει κάνει προεργασία για προπονητή (ώστε να είναι προετοιμασμένη), υπενθύμισε το 2017, όταν υπήρχε συμφωνία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά η πρόκριση επί του Ολυμπιακού στον τελικό και η κατάκτηση της δεύτερης θέσης κράτησαν τον Ανδαλουσιανό στη θέση του.

Κατά τ’ άλλα, σημείωσε ότι το πρόγραμμα στο ξεκίνημα των πλέι-οφ μπορεί να είναι και καλό (αν η ομάδα αποσπάσει αποτελέσματα σαν αυτά των αντίστοιχων ματς της κανονικής διάρκειας), ενώ τόνισε πως από τη 2η αγωνιστική θα έχουν επιστρέψει και όλοι σχεδόν οι τραυματίες.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.