Header Ads


Ετοιμάζει ροτέισον ο Φαν'τ Σχιπ με Ονδούρα!

Ετοιμάζει ροτέισον ο Φαν'τ Σχιπ με Ονδούρα!


Αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ισπανία, τουλάχιστον πέντε, ετοιμάζει ο Τζον Φαν'τ Σχιπ για το φιλικό της Εθνικής με την Ονδούρα στην Τούμπα.
Εκτεταμένο ροτέισον θα κάνει ο Τζον Φαν'τ Σχιπ στη φιλική αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας με την Ονδούρα, αύριο (28/03, 17:00), στο γήπεδο της Τούμπας.

Όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σωτήρης Ταμπάκος, σε σχέση με το παιχνίδι στην Ισπανία, ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε τουλάχιστον πέντε αλλαγές στην αρχική 11άδα.

Καταρχήν, σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Τζόλη σε αυτήν, αριστερά, στη θέση, δηλαδή, όπου αγωνίζεται και στον ΠΑΟΚ. Ο Φαν'τ Σχιπ, εξάλλου, θα αλλάξει το σύστημα από 4-3-3 και η «γαλανόλευκη» θα «κατέβει» με 4-2-3-1 και κανονικό φορ, τον Γιώργο Γιακουμάκη. Στη Γρανάδα, θυμίζουμε, είχε ξεκινήσει ως ψευτοεννιάρι ο Μπακασέτας.

Από εκεί και πέρα, θέση βασικού διεκδικούν ο Φορτούνης στη μεσοεπιθετική τριάδα, ο Γιαννούλης, που προπονήθηκε κανονικά σήμερα (27/03), στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά και ο Μαυρίας στο δεξί. Διούδης ή Καπίνο, επίσης, θα αντικαταστήσουν τον Βλαχοδήμο, ενώ στο κέντρο πιθανότητες να ξεκινήσει έχει ο Ανδρούτσος.

Όσο για τον Πέλκα, και αυτός έβγαλε την προπόνηση χωρίς κανένα πρόβλημα, ωστόσο ο Φαν'τ Σχιπ πιθανότατα δεν θα το ρισκάρει, αφού θέλει να τον προφυλάξει ενόψει Γεωργίας.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.