Header Ads


Η πρόταση Μελισσανίδη σε Τσιγκρίνσκι!

Η πρόταση Μελισσανίδη σε Τσιγκρίνσκι!


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να κάνει τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι τον «Καρεμπέ» της ΑΕΚ - Δείτε τι αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της «Live Sport»!
Την αξιοποίηση του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι επεξεργάζονται στην ΑΕΚ, η οποία αναμένεται να προτείνει θέση στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ στον Ουκρανό.

Σκέψεις για άλλη μία προσθήκη στο ποδοσφαιρικό τμήμα κάνουν στην ΑΕΚ, η οποία ενισχύθηκε στο τμήμα σκάουτινγκ με τους Δημήτρη Μπαρμπαλιά, Φανούρη Γουνδουλάκη και επέστρεψε ο Στάθη Ταυλαρίδη.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, στην «Ένωση» σκοπεύουν να ισχυροποιήσουν κι άλλο το συγκεκριμένο τμήμα άμεσα ή στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Εν τω μεταξύ, μία σκέψη που υπάρχει στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο αφορά τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, εφόσον ο Ουκρανός στόπερ κρεμάσει τα παπούτσια του το προσεχές καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να προτείνει ένα πόστο όπως του Κριστιάν Καρεμπέ στον Ολυμπιακό με την ανάμειξη του Τσιγκρίνσκι στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ.

Αυτό, μάλιστα, συνδέεται με την διάδοχη κατάσταση της αποχώρησης του Μηνά Λυσάνδρου από τις θέσεις του α’ αντιπροέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.