Header Ads


Βούρος: «Την επόμενη χρονιά το όνειρο του γηπέδου της ΑΕΚ θα γίνει πραγματικότητα!»

Βούρος: «Την επόμενη χρονιά το όνειρο του γηπέδου της ΑΕΚ θα γίνει πραγματικότητα!»


Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος, σε συνέντευξη του τόνισε πως όλα πάνε καλά όσον αφορά τις εργασίες στην «Αγιά Σοφιά» και πως το όνειρο των φιλάθλων της ΑΕΚ σε έναν χρόνο θα γίνει πραγματικότητα.
Ο Γιάννης Βούρος σε συνέντευξη του στην «Espresso» αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ και εξέφρασε την αισιοδοξία πως σε έναν χρόνο θα μπορέσουν να γίνουν και τα εγκαίνια.
 
Αρχικά σε ερώτηση σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι εργασίες είπε: «Τα έργα προχωρούν με ικανοποιητικούς ρυθμούς και πιστεύω ότι την επόμενη χρονιά θα δούμε αυτό το όνειρο των απανταχού «Ενωσιτών» να γίνεται, επιτέλους, πραγματικότητα. Ένα σπουδαίο έργο, που θα «κοσμεί» την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και για το οποίο, πιστέψτε με, απαιτήθηκε σκληρή δουλειά και πολυεπίπεδος αγώνας για να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί.»

Για το πόσο θα επηρεάσει την περιοχή η λειτουργία ενός μεγάλου γηπέδου είπε: «Η χωρητικότητα του γηπέδου θα είναι παρόμοια με αυτή του σταδίου «Ν. Γκούμας», θα φιλοξενεί δηλαδή λίγο περισσότερους από 33.000 θεατές. Μαζί με τα έργα που εκτελούνται ή πρόκειται να εκτελεστούν πέριξ αυτού (όπως η υπογειοποίηση των γύρω δρόμων, με την παράλληλη κατασκευή νέων πεζοδρόμων/κοινόχρηστων/ελεύθερων χώρων για όλους, οι αναβαθμοί πέριξ του γηπέδου, στα σημεία που εφάπτεται με το άλσος, η κατασκευή του μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού, κτλ.) το γήπεδο όχι μόνο θα δένει αρμονικά με την περιοχή μας, αλλά είναι ακράδαντη πεποίθησή μου πως, όταν με το καλό ολοκληρωθεί, η μεγάλη πλειονότητα των δημοτών και των κατοίκων της περιοχής μας θα συνηγορεί στο ότι, όντως, όλη αυτή η προσπάθεια άξιζε τον κόπο.»
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.