Header Ads


Πείτε μας λίγο για γερόντια...

Πείτε μας λίγο για γερόντια...


Παρά τις πολλές απουσίες, η ΑΕΚ άντεξε την πίεση της Στρασμπούρ, και με μια τρίποντη «καταιγίδα» στο τέταρτο δεκάλεπτο πήρε παλικαρίσια νίκη 77-68 επί των Γάλλων.
 
Απίθανη ΑΕΚ, τα έβαλε με όλους και με όλα και βγήκε νικήτρια! Παρά τις έξι απουσίες (Μορέιρα, Ζήσης, Γκίκας, Γιάνκοβιτς, Σλότερ, Ματσιούλις) που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, παρά την ατυχία με τον Μόουζες να αποχωρεί υποβασταζόμενος στην τέταρτη περίοδο, παρά το μαχητικό πνεύμα των Γάλλων για τρία δεκάλεπτα, η «Ένωση» έβγαλε τεράστια αποθέματα ψυχής και πήρε τη νίκη 77-68 επί της Στρασμπούρ.

Αποτέλεσμα που κρίθηκε στην εξαιρετική τέταρτη περίοδο για την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, εκεί όπου ευστόχησε σε πέντε τρίποντα μέσα σε διάστημα τριών λεπτών, παίρνοντας ένα τεράστιο προβάδισμα που διατήρησε μέχρι τέλους. Κορυφαίος ο Κιθ Λάνγκφορντ με 19 πόντους, οι 15 εκ των οποίων σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Από κοντά και ο συγκινητικός Λίνος Χρυσικόπουλος με 15 πόντους και 3/3 τρίποντα. Για τους Γάλλους ξεχώρισε ο Μπόχατσικ με 14 πόντους και 3 ριμπάουντ.

Αποτέλεσμα που φέρνει πλέον την ΑΕΚ πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση, αφού έκανε το 2-0 και παίρνει σαφές προβάδισμα για την πρώτη θέση στον όμιλο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.