Header Ads


Πάνω από 50 πόλεις σε όλο τον κόσμο τιμούν την Ελλάδα φωταγωγόντας στα «γαλανόλευκα» εμβληματικά κτίρια! (pics)

Πάνω από 50 πόλεις σε όλο τον κόσμο τιμούν την Ελλάδα φωταγωγόντας στα «γαλανόλευκα» εμβληματικά κτίρια! (pics)


Πόλεις ανά τον κόσμο έχουν φωταγωγήσει εμβληματικά κτίρια με την ελληνική σημαία και τα γαλανόλευκα χρώματα για να τιμήσουν τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση.

Πενήντα πόλεις από όλο τον κόσμο έχουν φωταγωγήσει δημόσια και εμβληματικά κτίρια με την ελληνική σημαία και τα γαλανόλευκα χρώματα, για να τιμήσουν την Ελλάδα και την επέτειο των 200 ετών από την ελληνική επανάσταση. 

Πόλεις οι οποίες είναι μάλιστα συνδεδεμένες με την ελληνική επανάσταση, όπως η Οδησσός, στην οποία ιδρύθηκε η Φιλική Εταιρία. 

Στα Ιεροσόλυμα θα φωταγωγηθεί η Ιερά Μονή του Τιμίου Σταυρού, η αρχαιότερη Μονή του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

Στο Μόναχο θα φωταγωγηθούν τα Προπύλαια, που είναι εμπνευσμένα από τα Προπύλαια του Παρθενώνα. Ο Βασιλιάς της Βαυαρίας Λουδοβίκος Α’, μάλιστα, ο οποίος είχε χρηματοδοτήσει την δημιουργία τους ήταν λάτρης της Αρχαίας Ελλάδας και ο πατέρας του πρώτου Βασιλιά της Ελλάδας, Όθωνα.

Στο Σίδνεϋ θα φωταγωγηθεί το εμβηματικό κτίριο της Όπερας.

Στον Καναδά οι καταρράκτες του Νιαγάρα.

Στις Βρυξέλλες θα φωταγωγηθεί το δημαρχείο στην Grand Place και του Παρισιού στις όχθες του Σηκουάνα.

Στο Τελ Αβίβ θα φωταγωγηθεί το ιστορικό «Γιαντ Ελιάου», η έδρα της μπασκετικής Μακάμπι Τελ Αβίβ και στη Βοστώνη η ιστορική έδρα των Μπόστον Σέλτικς. 

Θα φωταγωγηθούν κτίρια ακόμα σε  πόλεις της Αυστραλίας, της Γερμανίας, των ΗΠΑ και του Καναδά, αλλά και άλλες πόλεις, όπως η Λισαβώνα, το Ελσίνκι, το Ταλίν, το Βίλνιους και η Ρίγα.

Συνολικά πάνω από 50 πόλεις στον κόσμο.

 

 


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.