Header Ads


Επίθεση με βιτριόλι: Σοκάρει η πρώτη φωτογραφία της 34χρονης Ιωάννας!

Επίθεση με βιτριόλι: Σοκάρει η πρώτη φωτογραφία της 34χρονης Ιωάννας!


Έτσι είναι το πρόσωπό της - Λύνει τη σιωπή της για την επίθεση που δέχθηκε.
Η άτυχη 34χρονη Ιωάννα αποκαλύπτεται για πρώτη φορά, ενώ φαίνεται και το πρόσωπό της μετά την τρομακτική επίθεση που δέχθηκε το πρωί της 20ης Μαίου 2020 ενώ πήγαινε στη δουλειά της.

Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και έτσι αρχίζει ο Γολγοθάς των πλαστικών επεμβάσεων αποκατάστασης, αφού το βιτριόλι έχει κάψει ένα μεγάλο κομμάτι του προσώπου της. Αιτία όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, η ερωτική αντιζηλία.

Φερόμενη ως δράστης είναι μια 35χρονη ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορικό γραφείο, η οποία συλλαμβάνεται τον περασμένο Ιούνιο. Με ανακοίνωση της τον περασμένο Δεκέμβριο η Ιωάννα απάντησε στους ισχυρισμούς της κατηγορούμενης αναφέροντας μεταξύ άλλων:

“Η υπεράσπιση εκφέρει διαρκώς άποψη για το αν υπάρχει συνεργός ή όχι, αν η πρόθεση της κατηγορουμένης ήταν δολοφονία ή όχι, και ακόμη αποφαίνεται για την ύπαρξη ή μη των ευρημάτων της έρευνας. Μήπως συμμετέχει και αυτή στις έρευνες; Οπότε ας μας ενημερώσει. Εκτός αν έχει μιλήσει επιτέλους η κατηγορούμενη, διότι κατά δήλωση του συνηγόρου της, αρνείται ακόμη και τώρα να πει οτιδήποτε. Δεν είναι «Άρλεκιν».

Πρόκειται για την ζωή μου, που την κατέστρεψε και συνεχίζει να διαψεύδει τα στοιχεία που είναι συντριπτικά εις βάρος της. Σκοπός της ήταν να με σκοτώσει. Όταν δεν το κατάφερε, έψαχνε τρόπο να συνεχίσει το εγκληματικό σχέδιο της, ρωτώντας οικείο μου πρόσωπο πώς μπορεί να με επισκεφθεί στο νοσοκομείο”.

Η Ιωάννα βρίσκει τη δύναμη και στέκεται ξανά στα πόδια της. Σήμερα σπάει τη σιωπή της και δίνει την πρώτη της συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μιλάει για την τραγική εμπειρία της. “Μέχρι τη σύλληψη ζούσα με το φόβο, ότι θα με βρει και θα με σκοτώσει” λέει για την 35χρονη κατηγορούμενη.

Επίθεση με βιτριόλι: Εδώ και λίγο καιρό, η Αννίτα Ναθαναήλ έχει ξεκινήσει μια διαδικτυακή εκστρατεία οικονομικής υποστήριξης της Ιωάννας, ενώ έκανε και αποκαλύψεις-σοκ για την κατάσταση της υγείας της.


Η επιχειρηματίας και πρώην παρουσιάστρια έχει έρθει σε επικοινωνία με την Ιωάννα και μίλησε για την κατάσταση της υγείας της. Όπως είπε, η Ιωάννα πρέπει να κάνει ακόμη αρκετές επεμβάσεις αποκατάστασης τόσο για το αισθητικό όσο και για το λειτουργικό κομμάτι του προσώπου της. Ήδη μάλιστα έχει ξεκινήσει η αποκατάσταση του λειτουργικού κομματιού.

Ωστόσο, η μονάδα που νοσηλευόταν η 34χρονη στο Θριάσιο έχει μετατραπεί σε μονάδα Covid-19. 

Έτσι, τα χειρουργεία της έχουν σταματήσει. Εξάλλου, η Ιωάννα πρέπει να πάει στο εξωτερικό για περαιτέρω εξετάσεις και επεμβάσεις.

Η Αννίτα Ναθαναήλ εξήγησε ότι λείπουν κάποια μέλη από το πρόσωπο της Ιωάννας και έτσι επηρεάζεται τόσο η όρασή της όσο και η κίνησή της.
 
Στο 94% του προσώπου της φέρει εγκαύματα και έχει καταστραφεί το δέρμα της και οι ιστοί κάτω από αυτό. Οι γιατροί χρειάστηκε να πάρουν δέρμα από άλλα σημεία του σώματός της για να αποκαταστήσουν το πρόσωπό της.

Όσον αφορά στην ψυχολογική της κατάσταση, είναι χαρούμενη που γίνεται κάτι για εκείνη και προσπαθεί να διατηρήσει την αισιοδοξία της. Παράλληλα, ο περίγυρός της την παροτρύνει να σκεφτεί το επόμενο της βήμα.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.