Header Ads


ΑΕΚ - Νέβα Αγίας Πετρούπολης 29-27

ΑΕΚ - Νέβα Αγίας Πετρούπολης 29-27


Η ΑΕΚ επικράτησε ξανά της Νέβα στο ΟΑΚΑ (29-27) και πήρε την μεγάλη πρόκριση στους «4» του EHF European Cup!

Μπορεί η Νέβα να έβαλε δύσκολα στην ΑΕΚ σο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» έβγαλαν ψυχή, πήραν την νίκη (29-27) και σε συνδυασμό με το +9 που είχαν από την χθεσινή αναμέτρηση, προκρίθηκαν πανηγυρικά στα ημιτελικά του EHF European Cup!

Η ομάδα από την Αγία Πετρούπολη το πάλεψε, όμως ο Δημήτρης Δημητρούλιας είδε τον Παπαδιονυσίου να κάνει καταπληκτική εμφάνιση με έξι γκολ, με τους Λέμος και Ρέινα να είναι επίσης εξαιρετικοί.

Ο επόμενος αντίπαλος για την «Ένωση», θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Γκορένιε (Σλοβενία)-Ζούμπρι(Τσεχία), με το πρώτο ματς να έχει λήξει 31-26 υπέρ των Σλοβένων και τον επαναληπτικό να είναι αύριο (27/3).

Αγωνιστικά, η Νέβα ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι, αφού κατάφερε να πετύχει ένα σερί 4-0 στα πρώτα πέντε λεπτά. Αν και η ΑΕΚ έδειχνε να το παλεύει, τα τρία χαμένα πέναλτι που είχε στο πρώτο ημίχρονο, δεν της επέτρεπαν να περάσει μπροστά. Μπορεί η «Ένωση» να κατάφερε να ισοφαρίσει για πρώτη φορά με τον Παπαδιονυσίου (9-9) στο 20’, όμως οι Ρώσοι ανέβασαν ρυθμό και έφτασαν στο +4 (10-14). Ευτυχώς για την ομάδα του Δημητρούλια, ο Λέμος σκόραρε στην εκπνοή του πρώτου μέρους και «ψαλίδισε» την διαφορά (12-14).

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Νέβα θέλησε να κυνηγήσει τις ελπίδες της για να ανατρέψει το σκορ της χθεσινής αναμέτρησης και προηγήθηκε ξανά με +4 (13-17). Κάπου εκεί η ΑΕΚ επέβαλλε το παιχνίδι της και με την όμορφη ενέργεια του Κεδέρη, πέρασε για πρώτη φορά μπροστά (19-18).
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.