Header Ads


Ξεχάστε τις 21.00: Αυτή θα είναι η νέα ώρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας!

Ξεχάστε τις 21.00: Αυτή θα είναι η νέα ώρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας!


Αλλάζουν όλα...
Σε σταδιακό άνοιγμα κάποιων δραστηριοτήτων προσανατολίζεται η κυβέρνηση σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Οι ιθύνοντες θεωρούν ότι οι πολίτες έχουν κουραστεί από το πολύμηνο lockdown και η εικόνα των δεκάδων ανθρώπων να ξεχύνονται στις παραλίες και σε κεντρικά σημεία της πόλης είναι πλέον συνηθισμένο φαινόμενο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι σε ισχύ από τις 9 κάθε βράδυ μέχρι τις 5 τα ξημερώματα. Το ίδιο ισχύει και για τα Σαββατοκύριακα αν και για δύο εβδομάδες η απαγόρευση ξεκινούσε από τις 6 το απόγευμα γεγονός που δημιουργούσε απίθανο συνωστισμό ιδιαίτερα στα σούπερ μάρκετ.

Όπως όλα δείχνουν αναμένεται να γίνουν αλλαγές και στο ωράριο της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ieidiseis.gr η κυβέρνηση θέλει μετά και την αλλαγή της ώρας και την αλλαγή του καιρού να επανέλθει η απαγόρευση της κυκλοφορίας στο ωράριο 11.00 το βράδυ με 06.00 το πρωί. Μην ξεχνάμε ότι αυτό ίσχυε προτού αυστηροποιηθεί με το κλείσιμο της εστίασης και την επιβολή ολικού lockdown για δεύτερη φορά.
 
Βέβαια δεν αποκλείεται, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, για τις δύο επόμενες εβδομάδες να αλλάξει η ώρα απαγόρευσης με ισχύ από τις 10 το βράδυ ως τα ξημερώματα και στη συνέχεια να πάει στις 11 το βράδυ μαζί με την εστίαση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε πρώτο πλάνο για την επιτροπή των λοιμωξιολόγων μπαίνει το άνοιγμα του λιανεμπορίου. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για άνοιγμα στις 5 Απριλίου ενώ θα ακολουθήσουν τα σχολεία.

Η εστίαση είναι πιθανό να ανοίξει στο τέλος του μήνα Απριλίου. Οι περιορισμοί θα είναι ισχυροί ενώ όπως ειπώθηκε οι εργαζόμενοι πρέπει να υποβάλλονται σε self test ενώ δεν αποκλείεται να φορούν και διπλή μάσκα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.