Header Ads


ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης 2-0

ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης 2-0


Η ΑΕΚ βρήκε... μπόσικο τον τραγικό Απόλλωνα, χτύπησε δις στο πρώτο 25λεπτο με τον Ανσαριφάρντ (2-0) και έπιασε τον Άρη στους 48 βαθμούς.
  
Με πρωταγωνιστή τον Καρίμ Ανσαριφάρντ που σκόραρε δις και καθάρισε από το πρώτο 25λεπτο το ματς, η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα 2-0 του τραγικού Απόλλωνα Σμύρνης και κερδίζει ηρεμία μετά τα αποτελέσματα των προηγούμενων ημερών.

Απόλυτος πρωταγωνιστής με τα δύο του τέρματα ο Ιρανός, σκόραρε μετά από δύο μήνες και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη, με τον Αλμπάνη να κάνει εξαιρετική εμφάνιση και τους Λιβάι Γκαρσία, Μάνταλο και Σιμάνσκι να ακολουθούν σε απόδοση. Ακίνδυνη η Ελαφρά Ταξιαρχία, έφτιαξε τρεις τελικές στο τελευταίο δεκάλεπτο με τις δύο εξ αυτών από τον στόπερ (!) Ντομίνγκες, ενώ ο Γιώργος Παράσχος κατέβασε μια ενδεκάδα που δεν έχει παίξει ποτέ ξανά μαζί και έκανε δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του.

Ισοβαθμεί με τον Άρη, αν και υστερεί στα μεταξύ τους η ΑΕΚ, στους 48 βαθμούς, προσπερνώντας παράλληλα τον ΠΑΟΚ και ανοίγοντας τη διαφορά από Αστέρα Τρίπολης και Παναθηναϊκό. Στους 25 βαθμούς και στην 10η θέση παρέμεινε ο Απόλλων Σμύρνης.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.