Header Ads


Τρόμος στο χιόνι: Αρκούδα κυνηγάει σκιέρ σε χιονοδρομικό! (vid)

Τρόμος στο χιόνι: Αρκούδα κυνηγάει σκιέρ σε χιονοδρομικό! (vid)


Αυτή είναι η ανατριχιαστική στιγμή που μια αρκούδα κυνηγάει έναν σκιέρ που κατεβαίνει την πλαγιά στο χιονοδρομικό κέντρο στην πόλη Πρεντεάλ, στη Ρουμανία.
Το βίντεο τράβηξαν άνθρωποι που ανέβαιναν το βουνό με το τελεφερίκ και δείχνει τον σκιέρ να κατεβαίνει με τα πέδιλά του, ενώ μια αρκούδα τον ακολουθεί τρέχοντας.

«Πιο γρήγορα, πιο γρήγορα! Φύγε, μια αρκούδα σε κυνηγάει! Πιο γρήγορα! Για όνομα του Θεού, μην κοιτάς πίσω!» φώναζε κάποιος από το λιφτ, όπως ανέφερε το τοπικό μέσο Digi24.

Σύμφωνα με τον Ίον Ζαχάρια, εκπρόσωπο των τοπικών αρχών, ο σκιέρ αντέδρασε γρήγορα και πέταξε το σακίδιό του στο χιόνι, για να αποσπάσει την προσοχή της αρκούδας.

Μετά από κλήσεις για την εμφάνιση του άγριου ζώου στο χιονοδρομικό κέντρο, οι αρχές κατέφτασαν στο σημείο, με την αρκούδα να τρέχει να βρει καταφύγιο στο δάσος, πιθανότατα φοβισμένη από τον ήχο του περιπολικού.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να μεταφέρουν την αρκούδα σε άλλο σημείο, ώστε να αποφευχθούν ανάλογα περιστατικά στο μέλλον και να διασφαλιστεί η ασφάλεια τόσο του ζώου όσο και των επισκεπτών του χιονοδρομικού κέντρου.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.