Header Ads


«Το Καφέ της Χαράς»: Η επίμαχη σκηvή παρενόχλησης που έκοψε ο ΑΝΤ1 (vid)

«Το Καφέ της Χαράς»: Η επίμαχη σκηvή παρενόχλησης που έκοψε ο ΑΝΤ1 (vid)


Μετρά ήδη 100.000 προβολές στο Youtube - Οργισμένα ποσταρίσματα από Ρώμα - Χατζησοφιά!
Φανερά εξοργισμένη εμφανίστηκε στα social media την προηγούμενη εβδομάδα η Άννα Χατζησοφιά, ύστερα από ξαφνικό «ψαλίδισμα» σκηνής του επεισοδίου του «Καφέ της Χαράς», χωρίς οι δημιουργοί να έχουν ενημερωθεί.

Βάσει σεναρίου, η Βάλια έχει δεχτεί παρενόχληση από τον σύντροφο της μητέρας της, ούσα αναγκασμένη να έρχεται συνεχώς αντιμέτωπη με την πρ0κλητική του συμπεριφορά. Οι σκηνές γυρίστηκαν κανονικά, δεν έφτασαν, όμως, ποτέ στον τηλεθεατή, με την Άννα Χατζησοφιά να εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της με το κανάλι.

«Τι έγινε παιδιά εκεί στον ΑΝΤ1. Γιατί “ξαφρίστηκαν” χθες οι σκηνές Βάλιας – Ιάσονα; Για να μην σοκαριστεί το κοινό από την ωμότητα της σεξουαλικής παρενόχλησης; Στις μέρες μας, που γίνεται ο κακός χαμούλης; Haris Romas Nikos Psarras Efie Rassia #metoo», έγραψε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Τώρα με πήραν από το κανάλι ΑΝΤ1 και μου είπαν ότι ήταν άγριες οι σκηνές σκηνοθετικά για τις 9μμ, που βλέπουν παιδιά και απαγορεύει το ΕΣΡ τέτοια προσέγγιση. Επίσης ότι είχαν συνεννοηθεί με την παραγωγή και τον σκηνοθέτη Takis Michael και το ξαναμόνταραν εκείνοι. Δεν ξέρω γιατί εγώ και ο Haris Romas δεν είχαμε ενημερωθεί από το σκηνοθετικό».
 
«Είναι κρίμα να μην βλέπει η κοινωνία το θράσος του θύτη στην χυδαία προσπάθεια του να ενοχοποιήσει το θύμα του. Γιατί είναι σύνηθες ως τακτική. Κάποιους λόγους είχαμε οι δημιουργοί όταν τα γράφαμε. Και σίγουρα δεν ήταν λόγοι τηλεθέασης!», σχολίασε φανερά εκνευρισμένος ο Χάρης Ρώμας, με τον Νίκο Ψαρρά να συμπληρώνει: «Έγινε όντως κάτι τέτοιο; Είμαι άφωνος».


Ποια ήταν τελικά η επίμαχη σκηνή που «εξαφάνισε» ο ΑΝΤ1;

Μπορεί οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 να μην την είδαν ολόκληρη αλλά… ψαλιδισμένη στο μοντάζ την προηγούμενη Παρασκευή, ωστόσο στο web tv του σταθμού -χωρίς τον φόβο του ΕΣΡ- ανέβηκε κανονικά.

Αυτή τη στιγμή, το βίvτεο με την κομμένη σκηνή έχει ξεπεράσει τις 72.000 προβολές στο YouTube, με τα σχόλια να είναι αποθεωτικά για το δίδυμο Ρώμα – Χατζησοφιά.

Σύμφωνα με το κοινό, μάλιστα, δεν θα έπρεπε να κοπεί καθώς είναι πέρα για πέρα αληθινή και επίκαιρη -παρά το γεγονός πως το συγκεκριμένο γύρισμα έλαβε χώρα πολλούς μήνες πριν-, ενώ έχουμε δει πολύ σκληρότερες εικόvες σε άλλες τηλεοπτικές σειρές.

Δείτε τη:

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.