Header Ads


Survivor αποχώρηση: Μεγάλη ανατροπή - Δεν αποχωρεί ο Κρις!

Survivor αποχώρηση: Μεγάλη ανατροπή - Δεν αποχωρεί ο Κρις!


Ξέρουμε ποιος αποχωρεί απόψε από τον Άγιο Δομίνικο. Έκπληξη, ανατροπή των προγνωστικών! Δεν φεύγει ο Κρις!
Αυτό βλέπουμε τουλάχιστον από το τρέιλερ του Survivor για τα επεισόδιο της Τετάρτης. Θα γίνει ένας πανικούλης και πάλι. 

Γίνεται λόγος για πισώπλατη «μαχαριριά» Αυτός είναι άλλωστε που θέλει και ζητάει ο κόσμος να βλέπει. Ίντριγκα.

Διψάει για ριάλιτι, αυτή είναι η αλήθεια. Και το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του. Ξεπερνάει αυτή τη στιγμή και τις Άγριες Μέλισσες και το Masterchef. Αυτό δείχνουν άλλωστε και τα νούμερα τηλεθέασης. Σαρώνει στην τηλεθέαση το Survivor. Αυτή είναι η αλήθεια, αυτό συμβαίνει.

Απόψε έχουμε αγώνισμα επικοινωνίας. Σας έχουμε ενημερώσει ήδη σαν μια πρώτη εκτίμηση, ποια είναι η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας. Σε λίγη ώρα θα έχουμε και το οριστικό αποτέλεσμα. Αφού θα μιλήσουμε με τον άνθρωπό μας από τον Άγιο Δομίνικο για να μάθουμε τα πάντα.

Πάμε να δούμε όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής. Υπήρξε κείμενο στο Sportime που έλεγα πως ο Κρις είναι το μεγάλο φαβορί για να αποχωρήσει. Φυσικά το επεισόδιο με την αποχώρηση δεν είχε γυριστεί. Το αναφέραμε εξάλλου, πως είναι βάσει λογικής και ενημέρωσης από το πώς πήγε η τελευταία ψηφοφορία. Ο Κρις Σταμούλης ωστόσο δεν είναι αυτός που αποχωρεί. Δεν φεύγει.
Όσο δεν έδειξε η ψηφοφορία

Μη χαίρεστε. Δυστυχώς η χειρότερη παίκτρια (δείτε τα στατιστικά του Survivor) που δεν είναι άλλη από την Ανθή Σαλαγκούδη παραμένει μέσα στο παιχνίδι. Άρα είτε ο Αλέξης Παππάς, είτε ο Περικλής Κονδυλάτος φεύγουν. Ποιος αποχωρεί; Σύμφωνα με την πληροφόρησή μας, ο Περικλής Κονδυλάτος είναι αυτός που δεν συνεχίζει. Υπενθυμίζουμε πως τον επέλεξε ο Γιώργος Κορόμι, ο οποίος ήταν ο νικητής της ατομικής ασυλίας για τους κόκκινους.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.