Header Ads


Survivor Spoiler: Αυτόν θα ψηφίσει η Καρολίνα - Ποιος κερδίζει σήμερα!

Survivor Spoiler: Αυτόν θα ψηφίσει η Καρολίνα - Ποιος κερδίζει σήμερα!


Τα πάνω κάτω έρχονται στο αποψινό επεισόδιο!
Οι «κόκκινοι» ηττήθηκαν στο χθεσινό (22/2) αγώνισμα ασυλίας και έτσι οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού.

Εκεί πριν τη ψηφοφορία επικράτησε χαμός, με τον έναν παίκτη να κατηγορεί τον άλλον και οι περισσότεροι να είναι κατά της Ανθής Σαλαγκούδη και της Σοφίας. Μάλιστα, στο στόχο μπήκε και ο Κώστας Παπαδόπουλος!

Σύμφωνα με τον Τζέιμς και τον Νίκος Μπάρτζη, πριν μπουν οι παίκτες στο συμβούλιο, ο Κώστας έπιασε τον Αλέξη Παππά και του ζήτησε να πει διάφορα άσχημα λόγια για τον Τριαντάφυλλο. Ο Αλέξης παραδέχθηκε πως ο ζαχαροπλάστης του είπε κάτι όμως εκείνος δεν κατάλαβε τι, όμως οι άλλοι δύο συμπαίκτες του το άκουσαν και το ανέφεραν.

Όπως θα δείτε και στα βίντεο η ατμόσφαιρα ανάμεσα στους κόκκινους βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί και δεν γνωρίζει κανείς πότε θα… σπάσει.

Μετά τη ψηφοφορία, στον τάκο βγήκε η Ανθή με έξι ψήφους, ενώ 4 είχε ο Τριαντάφυλλος και δύο η Σοφία. Κρατήστε λίγο τον αριθμό των ψήφων και ας πάμε στα σημερινά.

Σύμφωνα με το spoiler, η μπλε ομάδα κατακτά και πάλι τη νίκη. Σε αυτή την περίπτωση θα αναγκαστούν να ψηφίσουν ακόμα έναν παίκτη για αποχώρηση, ενώ η Καρολίνα ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας, θα δώσει άλλον έναν.

Εφόσον η Ανθή είναι ήδη στον τάκο, εκείνοι που την ψήφισαν χθες αναμένεται να ψηφίσουν, με βάση τη λογική, ή τη Σοφία ή τον Κώστα και αυτό γιατί πλέον δείχνουν πως οι δυο τους μπερδεύουν πολύ τα πράγματα, τάσσονται υπέρ της Ανθής και έτσι αποτελούν μία υπο-ομάδα που δεν θέλουν οι υπόλοιπο και περισσότεροι συμπαίκτες τους.

Άρα πάμε στο απλούστερο σενάριο. Αν οι πολλοί ψηφίσουν τη Σοφία και βγει δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση, η Καρολίνα θα δώσει τον Κώστα Παπαδόπουλο. Αν ψηφιστεί ο ζαχαροπλάστης, η μαχητική παίκτρια θα δώσει τη Σοφία. Μην ξεχνάμε πως χθες (22/2) η Καρολίνα ψήφισε τη Σοφία και όχι την Ανθή, όπως έκαναν οι περισσότεροι.

Ο Τριαντάφυλλος μπορεί να μάζεψε 4 ψήφους χθες, όμως αυτοί ήταν από την υπο-ομάδα που αποτελείται από τους Κώστα, Ανθή, Μαριάνθη και Σοφία. Οπότε και να ψηφίσουν πάλι τον τραγουδιστή, η πλειοψηφία θα κερδίσει. Όλα αυτά θα συμβούν πάντα εφόσον επιβεβαιωθεί το spoiler πως κερδίζουν οι «μπλε».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.