Header Ads


«Αγιά Σοφιά»: Εγκρίθηκαν τα τελευταία 14 εκατ.ευρώ για τα εσωτερικά έργα!

«Αγιά Σοφιά»: Εγκρίθηκαν τα τελευταία 14 εκατ.ευρώ για τα εσωτερικά έργα!


Η «Αγιά Σοφιά» είχε μία σημαντική είδηση σήμερα, καθώς η Περιφέρεια Αττικής ενέκρινε τα τελευταία 14 εκατ.ευρώ για τα εσωτερικά έργα!
Το τελευταίο βήμα για τη χρηματοδότηση των έργων στο εσωτερικό του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια έγινε στην Περιφέρεια Αττικής. Και αυτό διότι έλαβε και επίσημα έγκριση και το τελευταίο κονδύλι για τα εσωτερικά έργα.

Το ποσό είναι περίπου 14 εκατ. ευρώ και με αυτό το νέο γήπεδο θα ολοκληρωθεί εσωτερικά (ηλεκτρικά, υδραυλικά κτλ).

Με δεδομένο λοιπόν ότι το έργο των δύο Μουσείων θα χρηματοδοτηθεί αποκλειστικά από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, το μόνο που απομένει είναι το κονδύλι για τα περιφερειακά-υποστηρικτικά έργα του γηπέδου πέριξ του.

Είναι ένα θέμα που «τρέχει» ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας ο οποίος και θα λάβει και το ποσό για να γίνουν τα έργασ. Η υπόθεση έχει δρομολογηθεί με τον Δήμο και την Περιφέρεια να συνεργάζονται στενά. Το συγκεκριμένο ποσό προκύπτει από τους μειοδοτικούς διαγωνισμούς για την υποδειοποίηση. Με αυτά τα χρήματα ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας θα προχωρήσει τη μικρή υπογειοποίηση, την πρόσβαση από το Άλσος στο γήπεδο (θα αποτελεί συνέχεια του Άλσους και θα δεν έχει φράχτη) και άλλα περιφερειακά έργα.

Η εισήγηση:

Η εισήγηση της Περιφέρειας Αττικής για την «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA»: «Την Έγκριση σύναψης και όρων του σχεδίου της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Ερασιτεχνικού Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία «Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως» για την υλοποίηση της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ» συνολικού προϋπολογισμού 14.221.205.86€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.), η οποία αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας εισήγησης».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.