Header Ads


ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Lockdown τύπου Μαρτίου στην Αττική!

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Lockdown τύπου Μαρτίου στην Αττική!


Σε καθεστώς αυστηρού Lockdown, όπως αυτό που ίσχυε τον Μάρτιο μπαίνει η Αττική μετά από απόφαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων.
Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για την επιβολή του καθολικού lockdown μέχρι την Κυριακή 21 Νοεμβρίου από την κυβέρνηση. Τι εισηγήθηκαν οι λοιμωξιολόγοι μετά την έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής.

Έτοιμη να ανακοινώσει την επιβολή καθολικού lockdown στα πρότυπα εκείνου του Μαρτίου 2020 είναι η κυβέρνηση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεδομένα αυτό θα επιβληθεί στην Αττική σύμφωνα με την εισήγηση των λοιμωξιολόγων, με τη συνεδρίαση να τελειώνει λίγο μετά τις 16:30.

Σύμφωνα με το πλάνο που έχει εκπονηθεί, το λιανεμπόριο και τα σχολεία θα κατεβάσουν ρολά και θα παραμείνουν κλειστά για δυο εβδομάδες, με τα μέτρα να ξεκινούν το αργότερο την Πέμπτη (11.02) σύμφωνα με πληροφορίες.

Το καθολικό lockdown σημαίνει πως η Αττική επιστρέφει σε μέρες Μαρτίου, με τα σχολεία και τα καταστήματα να μένουν κλειστά. Ακόμη θα είναι κλειστές και οι εκκλησίες. 

Θυμίζουμε πως μετά την έκτακτη σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ζητήσει τη συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων για να εκτιμήσουν όλα τα δεδομένα και να κάνουν την τελική εισήγηση.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.