Header Ads


Μπακασέτας: «Ήμουν κοντά σε άλλη ομάδα, είδωλο μου ο Αντριάνο»

Μπακασέτας: «Ήμουν κοντά σε άλλη ομάδα, είδωλο μου ο Αντριάνο»


Ο Τάσος Μπακασέτας αποκάλυψε πως προτού υπογράψει στην Τραμπζονσπόρ βρέθηκε κοντά σε άλλη ομάδα, ενώ χαρακτήρισε τον Αντριάνο ως το απόλυτο είδωλο του.
Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός σε 9 ημέρες, αγωνίστηκε σε τρία ματς της Τραμπζονσπόρ σημειώνοντας δύο σημαντικά γκολ, δείχνοντας με το «καλημέρα» πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα της Μαύρης Θάλασσας.

Ο πρώην άσος της Αλάνιασπορ μίλησε για το ξεκίνημα του στον σύλλογο της Τραπεζούντας.

«Ήμουν κοντά σε συμφωνία με άλλη ομάδα, αλλά τώρα βρίσκομαι στην Τραμπζονσπόρ και είμαι χαρούμενος. Όλοι με υποδέχθηκαν θερμά από την στιγμή που ήρθα στην ομάδα. 

Στόχος μου είναι να βοηθήσω την Τραμπζονσπόρ να κατακτήσει αυτό που αξίζει. Ο σύλλογος έκανε μια σοβαρή επένδυση με μένα εν μέσω πανδημίας και θέλω να τους ανταμείψω γι' αυτό».

Στη συνέχεια ο Μπακασέτας αναφέρθηκε στο είδωλο του, τον Βραζιλιάνο Αντριάνο, ενώ τόνισε πως στον ελεύθερο χρόνο του διάβαζε βιβλία.

«Είδωλο μου είναι ο Βραζιλιάνος Αντριάνο. Θέλω να γίνω σαν και αυτόν. Το ποδόσφαιρο πάντως έχει αλλάξει. Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου στην άμυνα και όποτε είναι απαραίτητο στην επίθεση. Είμαι άνθρωπος που του αρέσει να μαθαίνει και να διαβάζει βιβλία. Λόγω της πανδημίας βρήκα χρόνο να μελετήσω ξένες γλώσσες. Βελτίωσα τα αγγλικά και τα ισπανικά μου».

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Τραμπζονσπόρ αναφέρθηκε και στον σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισε ο πρόεδρος του συλλόγου, Αχμέτ Αγάογλου αναφορικά με την μεταγραφή του.

«Ο πρόεδρος μας έδειξε πόσο πολύ με ήθελε στις διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή. Ως ποδοσφαιριστής θέλεις να πας εκεί που σε θέλουν και σε εμπιστεύονται γιατί θέλεις να νιώσεις σημαντικός. Πρέπει να εκπληρώσω τις υποσχέσεις μου. Δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα. Ήθελα να αγωνίζομαι σε έναν τέτοιο σύλλογο από το περασμένο καλοκαίρι.

Η Τραμπζονσπόρ μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Η προσαρμογή μου ήταν εύκολη. Όλοι στην ομάδα μας βοήθησαν πολύ από την πρώτη στιγμή που έφτασα».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.