Header Ads


«Καίει» τον Μαρινάκη το Φύλλο Αγώνα του Ολυμπιακός - Άρης!

«Καίει» τον Μαρινάκη το Φύλλο Αγώνα του Ολυμπιακός - Άρης!


Στην επιστροφή του με την ιδιότητα του προέδρου του Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης... ξέφυγε στο παιχνίδι με τον Άρη και επιτέθηκε με ύβρεις στον Τάσο Σιδηρόπουλο, οι οποίες καταγράφηκαν στο Φύλλο Αγώνα. 
Μετά τις δικαστικές περιπέτειες των τελευταίων χρόνων που τον υποχρέωσαν να εγκαταλείψει τη θέση του στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε ξανά την προεδρία του πειραϊκού συλλόγου τα τελευταία 24ωρα και στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας στο "Καραϊσκάκη" υπό τον... νέο ρόλο του, φρόντισε να αφήσει με το καλημέρα το στίγμα του. 

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν παράπονα για τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου στο παιχνίδι με τον Άρη και ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιτέθηκε φραστικά με... γαλλικά στον διεθνή ρέφερι. 

Μετά το τέλος του αγώνα, ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρολεύκων" κατέβηκε στη φυσούνα και "στόλισε" με ύβρεις τον Δωδεκανήσιο ρέφερι, παρότι επρόκειτο για ένα παιχνίδι που δεν είχε σημαντικές αμφισβητούμενες φάσεις προς συζήτηση. 

Η λεκτική επίθεση του Μαρινάκη πάντως καταγράφηκε κανονικά στο Φύλλο Αγώνα, κάτι που σημαίνει ότι επίκειται "καμπάνα" από το πειθαρχικό όργανο της Superleague για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.