Header Ads


Μπόλονι: «Καλύτερη η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, είμαι ικανοποιημένος από το δεύτερο»

Μπόλονι: «Καλύτερη η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, είμαι ικανοποιημένος από το δεύτερο»


Όσα δήλωσε ο Λάζλο Μπόλονι μετά το 1-1 με την ΑΕΚ!
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ τόνισε πως η Ενωση ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά έμεινε ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών στο δεύτερο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μπόλονι στην κάμερα της Nova:

«Δεν είδαμε ένα μεγάλο ντέρμπι με θέαμα. Θέλαμε να κρατήσουμε ισσοροποία στην τακτική και το καταφέραμε στην επανάληψη. Θέλαμε να είχαμε περισσότερη κατοχή και επιθετικά ειδικά στο τέλος του ματς, να κάναμε αισθητή την παρουσία μας. Στο πρώτο μέρος μπορούσαμε να δώσουμε παραπάνω και η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, όμως είμαι ικανοποιημένος με αυτά που πετύχαμε στην επανάληψη και πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε και όταν πετύχαμε το γκολ δεν πιεστήκαμε αλλά παίχτηκε η μπάλα στα πλάγια.

Είχαμε την μπάλα στα πόδια μας δύο φορές και ουσιαστικά μπορούσαμε να διώξουμε τη μπάλα μακριά δεν το κάναμε και δεχθήκαμε το γκολ. Εμείς ερχόμαστε από χειρότερη βαθμολογική θέση. Αν δει κανείς πως βρεθήκαμε στη 12η θέση και σήμερα παίζουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε υπάρχει μια τεράστια προσπάθεια και υπήρχαν αγώνες που δεν τα καταφέρναμε.  Με την επιστροφή του Σανκαρέ και του Σέκενφελντ ελπίζω να πάμε πιο μπροστά».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.