Header Ads


«Πολύ πιθανό ο Νταντσένκο να κληθεί στην Εθνική Ουκρανίας»

«Πολύ πιθανό ο Νταντσένκο να κληθεί στην Εθνική Ουκρανίας»


Η ουκρανική ιστοσελίδα sport.ua αναφέρει, σε δημοσίευμά της, πως είναι πολύ πιθανό ο Όλεγκ Νταντσένκο να βρίσκεται στις επόμενες κλήσεις της Εθνικής Ουκρανίας.
Όπως σημειώνεται, ο μπακ της ΑΕΚ βρίσκεται στα υπόψη του ομοσπονδιακού τεχνικού, του Αντρέι Σεφτσένκο.

Στο δημοσίευμα σημειώνονται τα εξής:

"Ο δημοσιογράφος ποδοσφαίρου Ιγκόρ Τσίγκανικ είπε ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας της Ουκρανίας, Αντρεϊ Σεφτσένκο μπορεί να καλέσει έναν ποδοσφαιριστή που έχει παίξει στη Ρωσία τα τελευταία χρόνια:

'Είναι πολύ πιθανό ο Ολέγκ Νταντσένκο από την ΑΕΚ να κληθεί για τους επόμενους αγώνες της εθνικής ομάδας της Ουκρανίας. Μετακόμισε σε μια ελληνική ομάδα και έχει ένα όνειρο να μπει στην εθνική ομάδα. Ξέρω ότι τώρα οι προπονητές της εθνικής ομάδας μελετούν προσεκτικά τα ζητήματα αυτά, παρακολουθώντας την απόδοσή του και την εμφάνισή του. Είναι πολύ πιθανό ότι ο Ολεγκ Νταντσένκο να είναι στη λίστα των παικτών που ο Αντρεϊ Σεφτσένκο θα ζητήσει για τους επόμενους προκριματικούς αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 εναντίον της Γαλλίας, του Καζακστάν και της Φινλανδίας'.

Θα υπενθυμίσουμε, ο Ολεγκ Νταντσένκο από το 2017 έως το 2020 έπαιξε στη Ρωσία για τα κλαμπ Ανζί, Γενισέι, Ρούμπιν Καζάν, Ούφα και τον Ιανουάριο του 2021, μετακόμισε στην ΑΕΚ, όπου ήδη παίζουν οι Ουκρανοί Γεβγιέν Σάκχοφ και ο Ντμίτρο Τσίγκρινσκι. Ο Νταντσένκο έχει ήδη κληθεί στην εθνική ομάδα της Ουκρανίας, αλλά δεν έπαιξε ποτέ σε επίσημους αγώνες"
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.