Header Ads


Η τιμή πώλησης της Φένλο για Γιακουμάκη!

Η τιμή πώλησης της Φένλο για Γιακουμάκη!


Μιλάμε για πάρα πολλά εκατομμύρια - Το ποσό ζαλίζει και ήδη ενδιαφέρονται πολλές ομάδες!
Ο Γιώργος Γιακουμάκης τα «σπάει» στην Ολλανδία και θυμίζει τον Νίκο Μαχλά που κέρδισε το «Χρυσό Παπούτσι» το 1997/98, φορώντας τη φανέλα της Φίτεσε.

Η Φένλο που τον αγόρασε το καλοκαίρι από την ΑΕΚ «τρίβει» τα χέρια της, καθώς υπάρχουν δεκάδες ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Κρητικό επιθετικό.

Πόσα, όμως, ζητάει η ολλανδική ομάδα για να τον παραχωρήσει; Το Sportime αναφέρεται στο θέμα. Η αθλητική εφημερίδα γράφει συγκεκριμένα: «Γράφονται διάφορα επικολυρικά για τον Γιακουμάκη. Για αξιώσεις Φένλο για 8 και 10 εκατ. ευρώ ενόψει καλοκαιριού. Πάρτε το αλλιώς, θα βρείτε. Δεν μπορεί εν καιρώ πανδημίας μια μικρή ολλανδική ομάδα να θέσει τέτοιους στόχους. Η πλευρά του Έλληνα φορ – που δουλεύει αγαστά με τη διοίκηση του club – πως τη δεδομένη στιγμή ένα ποσό οποιοδήποτε ποσό προσεγγίζει τα 6, είναι υπέρ αρκετό για τη Φένλο».

Να σημειώσουμε ότι μέχρι τώρα ο Γιακουμάκης έχει πετύχει 21 γκολ σε 20 ματς στην Eredivisie, ενώ έχει δώσει και μία ασίστ. Στο Κύπελλο Ολλανδίας έχει μία συμμετοχή με δύο γκολ.

Ο επιθετικός της Φένλο, όπως έγινε γνωστό, τις προηγούμενες μέρες είχε πρόταση ακόμα και από τη Νότια Κορέα, αλλά δεν θέλησε να πάει, καθώς, όπως είπε, δεν τον ενδιαφέρουν μόνο τα χρήματα που φαίνεται να ήταν πολύ καλά.

«Είχα πρόταση από ομάδα της Νότιας Κορέας η οποία μου πρόσφερε πολλά χρήματα. Τα χρήματα δεν είναι το παν για μένα. Αυτό που θέλω είναι να παίζω σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη γιατί θέλω να συμμετέχω και στα παιχνίδια της εθνικής μου ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα. Γι’ αυτό και επέλεξα να μην πάω στη Νότια Κορέα», ανέφερε αρχικά στο ESPN.

Στη συνέχεια ο Κρητικός φορ ερωτήθηκε και για το γεγονός ότι παραλίγο να «πιάσει» το ρεκόρ του θρυλικού επιθετικού Μάρκο Φαν Μπάστεν, τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν το ήξερα. Την επόμενη μέρα το έμαθα. Αν το ήξερα από πριν θα «σκότωνα» για να πετύχω κι άλλα τέρματα. Αλλά με τα έντεκα γκολ ήμουν πολύ κοντά και είμαι περήφανος γι ‘αυτό». Ο εμβληματικός Ολλανδός άσος είχε βάλει 12 τον Σεπτέμβριο του 1985.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.