Header Ads


Τι κάνει το κάθε ζώδιο όταν χιονίζει!

Τι κάνει το κάθε ζώδιο όταν χιονίζει!


Πάρε ιδέες για το πώς θα περάσεις την σημερινή ημέρα που ντύθηκε στα λευκά μέχρι και η Αθήνα.
Η κακοκαιρία Μήδεια έφερε μέχρι και στο κέντρο της Αθήνας. Από το βράδυ της Δευτέρας όλοι οι δρόμοι έχουν ντυθεί στα λευκά και η επόμενη ημέρα μας βρίσκει τους περισσότερους στα σπίτια μας ψάχνοντας τρόπους να γεμίσουμε το χρόνο μας -αν δεν ανήκουμε στην κατηγορία όσων μπορούν να εργαστούν από απόσταση.

Και μπορεί να έχουμε βρει τρόπους να διασκεδάζουμε στο σπίτι αφού διανύουμε ήδη το 3ο ολικό lockdown αλλά η συνθήκη αυτή τη φορά είναι πολύ διαφορετική αφού ο χιονιάς φέρνει δυσκολίες ακόμα και στις πιο κοντινές μετακινήσεις ενώ θα κρατήσει κλειστά ακόμα και τα ελάχιστα μαγαζιά που μπορούσαν να λειτουργήσουν. Και το ερώτημα που προκύπτει είναι “Τι θα κάνουμε σήμερα που χιονίζει;“. Την απάντηση μας τη δίνει η Αστρολογία.

Πέρα από τις δυσκολίες που φέρνει μαζί του αυτός ο καιρός έχει και την καλή του πλευρά. Ο Κριός, ο Δίδυμος και ο Λέοντας πιθανότατα να χοροπηδούν από χαρά βλέποντας το άσπρο τοπίο. Ο Ταύρος και ο Ζυγός έχουν μάλον ενθουσιαστεί που έχουν μια δικαιολογία να μείνουν όλη μέρα στο κρεβάτι. Ο Παρθένος και ο Υδροχόος έχουν ήδη σκεφτεί όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους. Και ο Αιγόκερως; Θεωρεί αυτές τις μέρες μια χαζή δικαιολογία να μείνεις σπίτι και να μην πας στη δουλειά. Ας δούμε όμως πώς θα κάνουμε αυτή τη χιονισμένη μέρα καλύτερη σύμφωνα με το ζώδιό μας.

Κριός: κάνε σχέδια με φίλους

Είσαι πάντα η αρχηγός της παρέας οπότε όταν μιλάμε για σχέδια για την ημέρα που χιονίζει, όλα εξαρτώνται από εσένα. Ασφαλώς δεν έχεις καμία ένσταση σε αυτό αφού λατρεύεις να είσαι αυτή που αποφασίζει. Οραματίσου για την “ομάδα” αυτή τη χιονισμένη μέρα και δώσε μερικές ιδέες στις ομαδικές συνομιλίες που έχεις μαζί τους.

Ταύρος: κουβέρτα, βιβλία (και ίσως και αλκοόλ)

Σου αρέσει να είσαι άνετα και για αυτό θα το βρεις μπεις σε μια ζεστή πιτζάμα. Θα απολαύσεις τη μέρα με χάδια κάτω από την κουβέρτα, θα αρπάξεις το αγαπημένο σου βιβλίο και το ποτό που σου αρέσει (θα μπορούσε να είναι κι ένα ρόφημα όπως μια ζεστή σοκολάτα). Ίσως φτιάξεις και μια νόστιμη συνταγή με ζυμαρικά και την φας απευθείας από το κατσαρολάκι με μια ξύλινη κουτάλα.

Δίδυμος: κάλεσε φίλους στο σπίτι

Θέλεις συνεχώς να εξελίσσεις τις σχέσεις σου κι αυτό εξηγεί γιατί θες την παρέα σου μαζί σου αυτή τη χιονισμένη μέρα. Μάζεψε τις αγαπημένες σου ρομαντικές ταινίες, πες σε κάποιον να φέρει ένα μπουκάλι κρασί και απόλαυσε το μέρα (ή και τη βραδιά που ακολουθεί) με τους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Καρκίνος:  μείνε όλη μέρα με τις πιτζάμες μαζί με την οικογένειά σου ή τους συγκατοίκους σου 

Περισσότερο από όλα στον κόσμο θέλεις να μείνεις σπίτι με την οικογένειά σου. Οπότε κάνε ακριβώς αυτό! Μείνε σπίτι με την οικογένειά σου ή τους συγκατοίκους σου όλη την ημέρα. Το να βγάλεις τις πιτζάμες σου και να βάλεις κανοκά ρούχα δεν είναι απαραίτητο.

Λέων: βγάλε τέλειες φωτογραφίες για το Instagram 

Είσαι δυνατή, αξιοπρεπής και συνεχώς θες να ολοκληρώνεις πράγματα. Οπότε βρίσκει αυτή τη χιονισμένη μέρα σαν μία ευκαιρία να βγάλεις φωτογραφίες για το Instagram. Δεν έχει σημασία αν κάνει κρύο. Έχεις τη δύναμη να κάνεις το καλύτερο που μπορείς μέσα στο χιονιά.

Παρθένος: φτυάρισε τα στενά και τους δρόμους για τους γείτονες

Σου αρέσει να βοηθάς τους άλλους περισσότερο από οτιδήποτε στον κόσμο και θα έκανες τα πάντα για το γενικό καλό. Για αυτό πιθανότατα προτιμάς να φτυαρίσεις το δρόμο για α διευκολύνεις τους γείτονες από το να μείνεις μέσα άπραγη. Αν ο καιρός σου το επιτρέπει, βρες ποιος χρειάζεται βοήθεια και προσφέρσου, ακόμα και ως ένα έξτρα χέρι.

Ζυγός: Επιτραπέζια παιχνίδια με τον αγαπημένο σου ή τους καλύτερούς σου φίλους

Πιθανότατα σκέφτηκες όλα τα πράγματα που θα μπορούσες να κάνεις με τον αγαπημένο σου και την καλύτερή σου φίλη σε αυτή τη χιονισμένη μέρα. Βρίσκεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου μέσα από τις σχέσεις σου και για αυτό θέλεις να κάνεις μια δραστηριότητα που εμπεριέχει ομαδική δουλειά. Ένα επιτραπέζιο για παράδειγμα.

Σκορπιός: πάρε τηλέφωνο μια φίλη που μένει μακριά

Θέλεις να εκμεταλλευτείς όσο καλύτερα μπορείς αυτή τη μέρα και ειδικά για να έρθεις σε επαφή και να μάθεις νέα από τους άλλους γύρω σου. Αν ξοδεύεις μια ολόκληρη μέρα χωρίς να μάθεις νέα ή χωρίς να σκεφτείς τους στόχους σου τότε θα νιώθεις ότι είναι χαμένη. Πέρασε λίγο χρόνο μιλώντας  στο τηλέφωνο με φίλους που έχεις καιρό να μιλήσεις κα να ακούσεις τι περνάνε -τι γίνεται εκεί που είναι με την πανδημία και πώς είναι η ζωή τους στο σπίτι. Θα κλείσεις νιώθοντας γεμάτη κα ικανοποιημένη.

Τοξότης: διάβασε ένα δύσκολο βιβλίο ή δες ντοκιμαντέρ

Αν και οι χιονισμένες μέρες είναι μια συνθήκη που συμβαίνει στον κόσμο, είναι επίσης κι ένας τρόπος να βρεις χρόνο για σένα. Σε ενδιαφέρει περισσότερο το να ανακαλύπτεις την αλήθεια και το νόημα μέσα σου αντί να ασχολείσαι με υλικά ζητήματα. Αυτό σημαίνει ότι θα περάσεις περισσότερο χρόνο διαβάζοντας ένα βιβλίο φιλοσοφίας ή θα δεις ένα ντοκιμαντέρ που θα σε κάνει πραγματικά να σκεφτείς και να κερδίσεις διαφορετική οπτική

Αιγόκερως: κάλυψε τα κενά σου στη δουλειά ή κάνε δουλειές στο σπίτι ή μπορείς και να ξεκινήσεις ένα νέο project

Χιόνι; Ανοίγουν διάπλατα τα μάτια σου. Αυτή είναι η αντίδρασή σου γιατί θεωρείς ότι είναι μια μέρα χαμένη. Είσαι φιλόδοξη, αποφασιστική και προτιμάς να περάσεις τη μέρα δουλεύοντας για να φτάσεις τους στόχους σου. Πρέπει να πάρεις το χρόνο σου για να καλύψεις τα κενά σου στη δουλειά, να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού ή ένα δημιουργικό project που ήθελες να αρχίσεις.

Υδροχόος: φτιάξε μπισκότα για τους φίλους σου και τους γείτονες

Δεν είσαι ο τύπος που θα φτυάριζες το δρόμο του γείτονα αλλά έχεις την ανάγκη να συνεισφέρεις και να κάνεις το κλίμα καλύτερο για τους γύρω σου. Μπορείς να προσφέρεις μια ζεστή και όμορφη εμπειρία στους άλλους ψήνοντας μπιστότα και χαρίζοντάς τα σε γείτονες και φίλους.

Ιχθύες: παίξε έξω και απόλαυσε το χιόνι

Οι χιονισμένες μέρες για σένα είναι είτε η απόλυτη χαρά ή η απόλυτη απελπισία. Αυτό συμβαίνει γιατί νιώθεις έντονα τα συναισθήματά σου και δίνεις βαρύτητα σε αυτά κατά τη διάρκεια της μέρας. Διασκέδασε σήμερα απολαμβάνοντας το χιόνι. Βρες έξω, παίξε, μύρισε τον καθαρό αέρα, κάνε μια βόλτα ή αν είσαι περισσότερο χαρούμενη μέσα και κάτω από τν κουβέρτα σου, κάνε αυτό. Επίλεξε ό,τι σε κάνει χαρούμενη.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.