Header Ads


«Ψήνεται» ανατροπή με Λιβάγια;

«Ψήνεται» ανατροπή με Λιβάγια;


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φαίνεται πως δεν έχει πει την τελευταία του λέξη - «Ψήνεται» μεγάλη ανατροπή με Λιβάγια!
Τις τελευταίες ημέρες διαφαίνεται μία προσπάθεια ανθρώπων που ενώνουν την ΑΕΚ και τον Λιβάγια, να φέρουν τις δύο πλευρές ξανά κοντά. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι αυτός που ίσως κρατάει ακόμα την τελευταία λέξη. 

Αναλυτικά το δημοσίευμα του sport24.gr:

Οι ανατροπές είναι μία συνήθης κατάσταση στην ΑΕΚ. Πολλές φορές γίνονται πράγματα τα οποία δεν περιμένει κανείς και μοιάζουν ασυνήθιστα εύκολα για να υπάρχει ναυάγιο, όμως συμβαίνει να προκύπτουν happy end και σε υποθέσεις που μοιάζουν τελειωμένες.

Αυτή του Μάρκο Λιβάγια δείχνει να έχει οδηγηθεί σε ένα τέλμα. Ωστόσο τις τελευταίες ώρες προκύπτει μία προσπάθεια ανθρώπων που ενώνουν τις δύο πλευρές να τους φέρουν ξανά κοντά. Αφενός διότι ο Κροάτης φαίνεται να έχει θορυβηθεί από το γεγονός ότι δεν θα υπολογίζεται ως το τέλος της σεζόν, την ώρα που από το περιβάλλον του προκύπτει ότι δεν έχει υπογράψει ακόμα σε άλλο σύλλογο, όπως είχε αποκτήσει το δικαίωμα από την 1η του περασμένου Γενάρη.

Αφετέρου, είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς ότι για την ΑΕΚ το να κάθεται ο Λιβάγια και να πληρώνεται δίχως να παίζει, δεν είναι μία κατάσταση που της αρέσει ή τη συμφέρει. Για αυτό και όσο οι μέρες περνούν, οι τόνοι πέφτουν και το μυαλό ωριμάζει, η επαναπροσέγγιση ίσως οδηγήσει σε κάτι που δύσκολα κάποιος θα μπορούσε να περιμένει την ημέρα που ο Λιβάγια αποχαιρετούσε, λέγοντας ότι θέλει να συνεχίσει κάπου αλλού.

Σε αυτές τις περιπτώσεις ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι εκείνος που καθορίζει τις εξελίξεις και παίρνει επάνω του τις υποθέσεις. Και σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, το θέμα του Λιβάγια δεν έχει τελειώσει στο μυαλό του. Είναι πάρα πολύ πιθανό κάποια επαφή να υπάρξει τις επόμενες μέρες στην προσπάθεια γεφύρωσης του χάσματος, αν δεν έχει γίνει ήδη. Μέχρι λοιπόν να μάθουμε ότι ο Λιβάγια υπέγραψε κάπου αλλού, ας κρατάμε μικρό καλάθι σε αυτή την ιστορία...
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.