Header Ads


Χιμένεθ: «Δεν μπορούμε να πετάξουμε λευκή πετσέτα, μπορεί να πέσαμε αλλά θα σηκωθούμε!»

Χιμένεθ: «Δεν μπορούμε να πετάξουμε λευκή πετσέτα, μπορεί να πέσαμε αλλά θα σηκωθούμε!»


Οι πρώτες δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ μετά τη νέα ήττα της θλιβερής ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ από τον Άρη!

Αναλυτικά:

«Είναι αυτό που αισθανόμουν πριν το παιχνίδι και μετά τα τελευταία παιχνίδια, πραγματικά δε νομίζω πως μπορεί να πληρώνει τον "λογαριασμό" από αυτό το πρόγραμμα, δεν μπορούμε να παίξουμε με τους παίκτες που θέλουμε, όσοι παίζουν δεν μπορούν να ξεκουραστούν και αυτό φαίνεται καθώς δεν μπορούν να παίξουν στο 100% για 90 λεπτά. Αυτό είναι που έχουμε, δεν μπορώ να πω κάτι κακό για τους ποδοσφαιριστές, δίνουν ότι έχουμε. Είναι ένας "λογαριασμός" που πρέπει να πληρώσουμε πολύ ακριβά, έχουμε πολλούς στην άμυνα που δεν έχουν εμπειρία, θα κάνουν λάθη, πρέπει να τους δώσουμε χρόνο αλλά σίγουρα θα γίνουν σημαντικοί».

Για το αν η ΑΕΚ ξόδεψε πάλι ένα ημίχρονο: «Είναι το πρόγραμμα το λέω εδώ και καιρό και όταν τελειώσαμε τον ΟΦΗ το είπα, στην ουσία οι αντίπαλοι γνωρίζονται μεταξύ τους, δυο χρόνια γνωρίζονται με μια ένταση που έχουν συνηθίσει, αν παίξουμε με ένταση μπορεί να τραυματιστούν οι παίκτες μας. Για παράδειγμα σήμερα πήραμε ρίσκο με τον Μάνταλο, χρειάστηκε να παίξει 45 λεπτά, ενώ ήταν για 20 λεπτά όπως και με τον Κρίστισιτς που είχε πρόβλημα. Αλλά είμαστε η ΑΕΚ πρέπει να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, τιμώντας την φανέλα και να προσπαθήσουμε να πάρουμε την καλύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Το να είναι απογοητευμένοι είναι φυσιολογικό, ελπίζουν η ΑΕΚ να είναι πιο ψηλά, αλλά ο κόσμος γνωρίζει πως ο προγραμματισμός που έγινε δεν ήταν καλύτερος, με βάσει τους τραυματισμούς που θα το παλεύουμε μέχρι τέλους, μπορώ να σας εγγυηθώ πως σήμερα υπήρχαν 3-4 ποδοσφαιριστές που δεν μπορούσαν να δώσουν παραπάνω. Να είμαστε όλοι ενωμένοι, να τελειώσουμε την χρονιά όσο καλύτερα γίνεται και να προετοιμάσουμε την επόμενη χρονιά. Δεν μπορούμε να πετάξουμε λευκή πετσέτα, μπορεί να πέσαμε αλλά θα σηκωθούμε».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.