Header Ads


Αλλαγή ώρας στο Λαύριο – ΑΕΚ!

Αλλαγή ώρας στο Λαύριο – ΑΕΚ!


Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως ο προημιτελικός Λαύριο - ΑΕΚ θα διεξαχθεί αύριο (10/2) στις 20:00 και όχι στις 17:00, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά.
Θα γίνει κανονικά ο ένας ημιτελικός, θα οριστούν εκ νέου το Παναθηναϊκός – Περιστέρι, ο δεύτερος ημιτελικός και ο τελικός του Κυπέλλου.

Στην αλλαγή της ώρας διεξαγωγής του προημιτελικού του Κυπέλλου ανδρών ανάμεσα σε Λαύριο και ΑΕΚ προχώρησε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για τηλεοπτικούς λόγους.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας Λαύριο-ΑΕΚ θα αρχίσει στις 20:00 αύριο, Τετάρτη (10/02) στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου, αντί για τις 17:00, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Αιτία είναι πως στις 17:00 αρχίζει και ο πρώτος προημιτελικός Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Βόλο. Η αναμέτρηση Λαύριο-ΑΕΚ θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Μετά την αναβολή του προημιτελικού, Παναθηναϊκός-Περιστέρι λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στις τάξεις των «πρασίνων», η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως ο ημιτελικός ανάμεσα στους νικητές των προημιτελικών αγώνων Ηρακλής-ΠΑΟΚ και Κολοσσός Ρόδου-Προμηθέας Πάτρας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00 με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3. Αρχικά οι ημιτελικοί ήταν προγραμματισμένοι για το ερχόμενο Σάββατο (13/2) στο ΟΑΚΑ.
Ο προημιτελικός αγώνας Παναθηναϊκός – Περιστέρι και ο ημιτελικός ανάμεσα στους νικητές των αγώνων Παναθηναϊκός-Περιστέρι και Λαύριο-ΑΕΚ, καθώς και ο τελικός της διοργάνωσης θα ορισθούν εκ νέου από την ΕΟΚ.

Το πρόγραμμα των προημιτελικών αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των Ανδρών έχει ως εξής:

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου

20:00 Κολοσσός – Προμηθέας

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου

17:00 Ηρακλής-ΠΑΟΚ

20:00 Λαύριο-ΑΕΚ

Παναθηναϊκός-Περιστέρι ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.